Ne diyeyim, ne söyleyeyim bilemiyorum. Üzüntü, kızgınlık ve hayal kırıklığı içindeyim.

Şampiyonlar Ligi'nde başlayan macera UEFA Play-off mücadelesinde maalesef hayal kırıklığı içinde ellerimizden kayıp gitti. Aslında görüntü olarak ne kadar güçlü görünsek de takım olarak çok zayıf olduğumuzu Sparta Prag maçında yüzümüze tokat gibi vurdu. İlk maçta en etkili 3 oyuncumuzun olmaması, taraftarları bu turu rahat geçeriz havasına soktu. Takım, taş gibi iyi oynuyor diye kendimizi kandırdık. Aslında takım Türkiye Ligi'nde zayıf takımlara karşı iyi oynuyormuş. Avrupa'da sıradan bir takım ile mücadele edemeyecek kadar kötüymüşüz. Okan hoca, ilk maçta adamların bu kadar koşan bir takım olduğunu görmesine rağmen nasıl tedbir almaz, nasıl Berkan Kerem Aktürkoğlu'nun kanadı resmen otobana dönmüşken bizim gibi izledi? İyi iken övdüğümüz Okan hoca, bu maçta resmen patladı. Koşu olarak bayağı üst düzey olan Prag maçında nasıl olur da orta saha adamlara bırakılır, kabul edemiyorum. Sakatlıktan yeni çıkmış Oliveira'yı Kerem Demirbay değişikliği, hadi onu da geçtim, Torreira değişikliği akıl tutulması oldu resmen. Olmadı Okan hocam, olmadı. Kendi ellerinle verdin maçı ve turu.

Bu sene takım kurulurken, planlanırken Şampiyonlar Ligi'nde iyi bir noktaya gelmekti amacımız. Ona uygun oyuncular alındı. Adı büyük kendileri ya büyük değil ya da Okan hoca onları monte etmeyi, motive etmeyi beceremedi. Geçen senenin şampiyon olan takımından oyuncu satmadık, üstüne gerçekten iyi transferler yaptık isim olarak. Ama Okan hoca, planlama olarak baştan kaybetti. Sağda ve solda oynayan Dubois'ı neden gönderdin Hocam? Tam da bugünler için lazımdı bize. Sen böyle olacağını düşünmedin mi?

Şimdi herkes yönetim almadı, etmedi diye herkes birini suçlayacak. Ama ben sana soruyorum hocam, cevaplarsan sevinirim:

1 – Bu takım neden bu kadar kötü oynuyor?
2 – Kerem Aktürkoglu ve İcardi neden yedek oynamıyor?
3 – Futbolculardaki laubalilik ve disiplinsizlik neden?
4 – Gönderdiğimiz oyuncular gittikleri takımlara süper oynarken, bizde neden oynayamadılar?
5 – Takım içinde forma adaletinin olduğunu düşünüyor musun?
6 – Taktik ve teknik olarak takım ne yapıyor? İhtiyacın 10 numara olduğunu aylardır söylüyoruz, neden aldırmadın veya önlem almadın?

Kısacası, Fatih TERİM olma yolundasın, unutma Okan Hocam, Fatih TERİM olmak kolay değildir, daha çok pişmen gerek. Ayrıca, biz eleştiririz ama kimse yedirmez. İnşallah ligde de aynı hataları yapmazsın hocam. Şapkanı önünde koyma vakti geldi.