Süper Lig'in erteleme maçında nispeten düşük seviyelerde oynanan ve futbolcuların kışın gitmekten hoşnut olmadığı bir deplasman olan Sivas deplasmanı.

İlk 20 dakika, takımın her şeyiyle mükemmel kaçan goller, direkler ve ataklarla doluydu. Sivas, çok kötü oynanan bir maçı bırakıp kazanmayı kaç farkla yeriz havasında oynadı. Okan hoca, elindeki kadroyu en iyi şekilde sahaya sürdü. Sağ tarafta genç Ali Turap. Boey yokluğunda ne yapacak merak konusu idi, ama gerçekten kendini hiç hazırlamamış, heyecandan ne yaptığını bilmeyen bir haldeydi. Bu çocuğa hiç psikolojik yardım yapmadınız mı, bu nasıl profesyonelliktir Allah aşkına?

Okan hoca, ilk 11 konusunda gayet başarılıydı, ancak oyuncu değişiklikleri yine sınıfta kaldı ve belki de puan kaybının en büyük sebeplerinden biriydi, bana göre. Mertens, sahanın en iyisiyken çıkartmak ve Zaha'yı sahada tutmak, yapma Okan hoca, yapma. Kendine gel artık, bu oyuncu değişiklik huyunu bir türlü geliştiremedin.

Galatasaray'da müthiş bir kaos var. Kim ne oynuyor, nasıl oynuyor, belli değil. Disiplinsizlik hat safhada. Herkes kafasına göre takılıyor, oynamıyor; bakın, takılıyor. Okan hoca da bu kaosa çözüm bulamıyor. Gelecek için kötü sinyaller vermeye devam ediyor, iyi oynamıyor takım, haftalardır oynamıyor. Şampiyonlar Ligi için kurulan kadro, bu kadar kötü oynamaya hakkı yok.

Sivasspor'un provokatör bir teknik adamı var. Her şeyiyle Galatasaray takımını ve taraftarını kışkırtmak için elinden geleni yapıyor. Buna en iyi cevabı sahada vermek lazım, 3-5 atamıyoruz, çıldırıyorum. Dün göz göre göre yedik golü. Ya bu nasıl Avrupa'dan gelen oyuncu, elleri açık o şekilde girilir mi be Kerem Demirbay? Hakemler zaten operasyon için gelmişler, bunu bilmeyen yok; sizler de oyuncu olarak bileceksiniz.

Bir sözüm de Kerem AKTÜRKOĞLU'na. Sen bu ülkenin en yetenekli oyuncularından birisin. Kendine ihanet ediyorsun, takıma ihanet ediyorsun, arkadaşlarına ihanet ediyorsun. Bu kadar kötü son vuruş olmaz. Galatasaray'da oynuyorsun, Erzincan'da, Maraş'ta değil. Kendine gel. Ukala oldun, kendini nerelerde görüyorsun bilemiyorum, ama sen Avrupa'da oynayacak düzeyde kendini geliştirmiyorsun ve her geçen gün kötüye gidiyorsun. Unutma, seni baş tacı yapan bu taraftar aşağı ya da almasını bilir. Sonraki yerin sıradan Anadolu takımları olur ve kaybolup gidersin, benden söylemesi.

Kısaca, geçen sene şampiyon olan takım gitti, sıradan bir takım geldi. Transfer politikasının yanlış olduğu yüzümüze tokat gibi geldi. Her şeyimizi kaybetmeden transfer sürecinde almak için almak yerine, gerekli yerlere oyuncu almak lazım. Bunu lütfen Okan hocaya bırakmayın. Bu kadar kötü transfer politikası için onu eleştiriyorum. Aldırmayacaksın kardeşim, iyi olan yere oyuncu aldırmayacaksın. Elindeki Dubois'u yollayıp Ali Turap'la oynamayacaksın. Senin içinde çanlar sallanmaya başlıyor hocam, lütfen artık kendine gel.