Süper Lig'in 23. haftasında oynanan ve çekişmeli geçen maçta Galatasaray, kazanmasını zor da olsa bildi.

Maç için anlatılacak birçok hikaye var, ama en önemlisi "Direklerin Efendisi" olur galiba. Bu sene 22 topumuz direkten döndü. Yanlış duymadınız, 22 şut direkten döndü sadece dün özelinde 5 top direkten dönmesi "Yuh" dedirtti, bu normal olamaz, büyümü var anlamadım. Galatasaray'da Boey satışı sonrasında eli kolu kanadı kırık olan Okan Hoca'nın ne ve neler yapacağı çok merak konusu idi. Ayrıca müthiş bir maç trafiğinde olan yoğun ve sert kış şartlarının etkisini gösterdiği bu günlerde oyuncular yorgun, bitkin düşüyorlar. Bir de geç kalınan transferler can sıkıcı olabiliyor. Okan hocanın eli zayıf ama elindekini de en iyi şekilde kullanmasını biliyor. Düşünseniz ki Şampiyonlar Ligi için kurulan bir kadro ve dünkü maçta sol bek Berkan…

Zaha öyle veya böyle bir yıldız ve yıldızların ne yapacağının hangi dakikada yapacağı hiç belli olmaz. Hafta içi İstanbulspor maçında tel tel dökülen Zaha’yı kenara çekmiş, bundan dolayı maça yedek başladı. İkinci yarı baktı ki takımda hiç tık yok, Okan hoca akıllı bir hamle ile Zaha’yı aldı ve hem onu hem maçı kazandı.

Gelelim joker olan BAY’a. Sen manyaksın gerçekten manyak. Bazen o kadar kötü işler yapıyor ki, ya futboluyla aklıyla oynamıyor diyorsun. Hiç ummadığın anda öyle bir şey yapıyor ki, havalara zıplıyorsun. Nereye koyarsan koy, elinden geleni yapıyor, resmen çarpışıyor. Boey'den sonra Barış'ı da takipte olan takımlar alırlar elimizden. Onda tam bir İtalyan-İngiliz ekol oyuncularının havası var. Güçlü ve dinamik. Golü ise şapka çıkarılır.

Kerem, Kerem, Kerem. Sen bu takımın mücevherlerinden birisin. Bu takımda taraftarlar da arkadaşlar da seni çok seviyor. Kürkçü sevdiği kürk hayvanını yerden yere vururmuş. Sende öylesin. Taraftar seni öyle bir yere koydu ki, haliyle kötü oynamanı kaldıramıyor. Sen bu takımın Messi’si, Ronaldo’susun. Dünkü maçta 35 top kaybı yaptın. Kendini eleştir ve daha iyi olmaya özen göster. Islıklamalara aldırış etme, olabilir bunlar. Seni sevenlerin eleştirisi büyük oluyor haliyle. Durmak yok, yola devam, sen sihirbazsın. Yap sihrini, Barış seni çok seven taraftarlarımızla.