MKE Ankaragücü ile EMS Sivasspor arasında oynanan karşılaşmada maçtan çok zeminin kötü oluşu güne damgasını vurdu iki süperlig ekibinin mücadeles adeta patates tarlasında oynanmıştı.

Bozuk zeminde  maç yapmak zorunda kalan... MKE Ankaragücü teknik patronu Emre Belezoğlu Maç sonu basın toplantısında saha zemininden dolayı adeta isyan etmişti.

ÇİM ZEMİN !

Bugün oynanan Ziraat Türkiye Kupası son 16 tur karşılaşmasında, MKE Ankaragücü - Anagold 24Erzincanspor bir araya geldi karşılaşmanın oynandığı Eryaman Stadyumu’nun zemininin giderek kötüye gittiği gözlemlendi, hafta sonu ve hafta içi oynanan karşılaşmalardan dolayı zeminin bir hayli yıprandığı yer yer çimlerin bozulduğu ve toprak zeminin gün yüzüne çıktığı gözlemlendi.

Zemin-1

Bugün oynanan karşılaşmadan sonra Bir gün dinlenecek saha zemini  Perşembe günü Ziraat Türkiye kupası son 16 tur karşılaşmasında Gençlerbirliği ile Trabzonspor’u ağırlayacak.

Bukadar yoğun bir tempoya zeminin dahada kötü olması an meselesi, Ankaragücü’nün cezasının Bitmesinin ardından ilk seyircili lig maçının Galatasaray ile olması akıllara şu soruyu getiriyor Galatasaray yönetimi zemini gerekçe göstererek maçı bir başka yerde oynatma ver aldırma yönünde bir karar alırmı ? Bügün birkez daha net bir şekilde görüştük ki Eryaman stadyumu’nun zemini iki başket ekibinin karşılaşmalarını ve Türkiye kupası karşılaşmalarını maalesef kaldıramıyor umarım bu soruna biran önce çözüm bulunur.