Süper Lig'in ikinci yarısının ilk maçı olan Kayserispor maçını kazasız atlattı Galatasaray.

Kayserispor’un eksikleri ve mevcut durumu nedeniyle çok zorlu geçen bir maç olacağı düşünülmüyordu; tam aksine, çok gergin ve zorlu bir maç oldu.

Bu sene Galatasaray taraftarına rahat maç izlemek neredeyse haram. Kaç maç oldu, hala ne taktik belli ne düzen belli. Kara düzen sazcı tabiri vardır Anadolu’da, aynen Galatasaray öyle. Kara düzen gidiyor işte, arada biri çıkıp gol atarsa iyi, atamazsa oyun sıkışıp kalıyor. Sonra da taraftar ecel terleri dökmeye başlıyor ve bunu hak etmiyor.

Okan hoca oyun okuma konusunda anlaşıldı; beceriksiz veya inatçı. Oyuncuların performansına göre değil, oyuncuya göre muamele yapıyor. Bazı oyuncular artık bu formayı hak etmiyor. Taraftarın sabrı taşmak üzere, takımdaki laubalilik, form düşüklüğü, vurdumduymazlık kızdırıyor insanı.

Gelelim bu sene özelinde oynanan büyük oyun ve oyunlara. TFF - Hakemler ve bazı kulüpler, bu sene Fenerbahçe'yi şampiyon yapmak için ant içmişler. Bundan dolayı da her türlü alavere dalavereyi yapıyorlar. İşin ilginç tarafı bunu da kendilerine hak görüyorlar. Onlara yapılan her şey "MÜBAH" Galatasaray'a yapılması "GÜNAH" Bir yerden düğmeye basıldı, Galatasaray'a büyük bir operasyon çekiliyor. Yönetim ve kulüp içindeki Galatasaray düşmanları, TFF ve Hakemler hep birlikte bu işin bir parçaları kanımca. Dün yine geçen hafta Sivas deplasmanında ki gibi skandal bir şekilde operasyon çektiler. Allah'tan korkan bir kişi, bu kadar olmaz der. Tertemiz golü saymamak akıllarda zarar. Karaoğlan dün KARA bir karar verdi, 2-0 olacak maçı sıkıntıya soktu. Tabii bu kötü oyuna bu bahane olamaz. Onunla ilgili olarak ayrıca hafta içinde geniş bir yazı yazacağım.

Bundan sonra bizlere ve yönetime düşen aslında Galatasaraylıyım diyen her bireye düşen daha çok kenetlenmek olmalıdır. Çünkü başka Galatasaray yok. Sonuna kadar destek vermemiz lazım bu kara düzene ve tetikçilere karşı."