Türkiye Süper Ligi'nin 35. haftasında Galatasaray, sahasında Sivasspor'u 2-0 yendi. Şampiyonluk yolunda çok büyük bir adım daha atarak oynayacağı son iki haftaya 5 puan önde girdi. 

Galatasaray koşarak bazen adım adım şampiyonluğa gidiyor. Taraftar mutlu, oyuncular mutlu, yönetim mutlu kısacası mutluluk kaynagı oldu takım. Bu yolda ilerlerken iyisi kötüsü yanlışı dogrusu ilerde tartışılır ama su bi gerçekki Galatasaray' da bir aşk adamı var. Taraflı tarafsız herkesin sevdiği İCARDİ..

Geldiğinde herkesin bir Falcao etkisi yaratacağı endişesi hakimdi. Falcao geldiğinde tarafar yollara düşmüştü. Çok sevinmişti ama malesef sakatlıklarla geçen süreç ne bizi güldürdü ne taraftarı ne Falcao' yu. Sonuç olarak kaçınılmaz ayrılık gerçeklkeşti. Bu Taraftarda bir uhde bir acı olarak kalbinde beyninde hep köşede durdu. O yüzden İcardi transfer edildiğinde çok heyecan yarattımı eve ama o beynimizdeki kurt ufak ufak ta fısıldadı "Acaba ikinci Falcao vakası mı? ".. 

Sonra aradan haftalar geçti İcardi içerde dışarda öyle işler yaptıki herkes agzı açık izledi izliyor izlemeye devam edecek. Tüm Türkiye' de moda iconu oldugu gibi birde "Aşkın Olayım" dedi dedirtti milyonlara söyletti. 

Başka bir isme yer vermek istiyorum. Torreia.. Ya Atom karınca. Ben yıllardır böyle bir adam görmedim. Her topa dalıyor batıyor çıkıyor saldırıyor.  Takımı ileriye taşıyor ya resmen Asker gibi saldırıyor sağa sola. Takımdaki hemen hemen her oyuncu ileride geride heryerde saldırıyor. İcardi' yi lider belirlemişler ve onun önderliğinde saldırıyorlar. Muslera canım Musleram. Bu sene Rahat hersene cefakar oyuncumuz bu son haftalarda rahat yüzü gösteriyorlar. 

Lige Bu hafta oynayacağı Ankaraghücü maçı ile son vrebilir Galatasaray. Buradan alacağı galibiyet ile ülkedeki 35 - 40  milyon taraftarı sokaklara döker şampiyonluk gösterilerini başlatabilir. Temennimizde bu yönde olacak ta İnşallah. TAraftar bayrakları hazırladı sallayacağı ve camına asacagı saatleri bekliyor artık. Bu hafta sölen olsun Son haftada oynanacak olan Fenerbahçe derbisine Türk Futboluna yakışır dostluk kardeşlik içinde çıkalım. Saygılarımla.