Türkiye süper Liginde ilk yarının son haftası... Derbiler her zaman heyecan vericidir, her sonuç çıkabilir derbilerde. Ama Galatasaray Fenerbahçe maçları sadece Türkiye’de değil tüm Dünya’da izlenilen bir derbidir. Bizim El Clasico’muz da budur.
Maçın ilk.11’i açıklandığın da Okan hoca dersini çalışmış olduğu belliydi. Gomis ve Icardi kenarda Okan hoca ise dümende.
Fenerbahçe oyun stilini herkes biliyor artık. Okan hocada iyi etüt etmiş ve ilmik her dakikası kafasında oynamış. Her dakikası Galatasaray hâkimiyetinde geçen bir maç oldu.

İşini yapmayan bir oyuncu yok. Barış Kerem Fenerbahçe defansını hallaç pamuğu gibi yaptılar. Sayılmayan goller her ne kadar demoralize etse de yılmadan ve disiplini bozmadan devam ettiler. Gelen gol ise bu işin bittiğinin habercisiydi.
Her zaman oyuncu değişikliği ile eleştirdiğim Okan hoca bu sefer doğruları yaptığı için ayrıca tebrik ederim.  Icardi hamlesi fişi resmen çekti. Artık kasabanın şerifi Galatasaray dedirtti.

Hakem beklenildiği gibi birçok kararını ev sahibinden yana kullandı. Bu bekleniyordu aslında.  Ama Galatasaray bazen hakemi ve hakemleri de yenmek gerekir sözünü yerine getirdi. Atılan ikinci golde ne aradılar 3 - 4 dakika anlamadık.
Galatasaray oyuncuları tek tek saymayacağım. Hepsi 5 yıldızlık oynadılar ve tüm taraftarları mutlu ettiler. Artık Kadıköy Galatasaray için değil Fenerbahçe için stres kaynağı oldu.

Takım bu formuyla devam ederse Ligin ikinci yarısının ortalarında şampiyonluğunu ilan eder.
Lider gidip lider dönen Kasabanın Şerifini tebrik ediyorum. Alkışlar sizlere…