Futbol Adaletli bir oyun değil her zaman hak eden kazanmıyor maalesef.

Şampiyonlar liginde belki de bu ligin en iyi 3 takımından biri ile karşılaşıp 2 maçta da bu şekilde ezici üstünlük kurup kaybetmek insanı gerçekten çok üzüyor. 
Karşılaşma öncesi bazı “hain insanlar” dan 5 yer 10 yer nidaları duymak sinir bozuyor. Hain derken vatanı satmak la eş değer bir Türk takımının Avrupa’da yenilmesi ile dalga geçmek küçümsemek bunun taraftarı olmaz olamaz. Fenerbahçe’de Beşiktaş’ ta Trabzonspor’da diğer takımlarda bizim Türk Futbol Takımları Hainler. 

Maça gayet kontrollü başlayan takımımız genel hatları itibari ile resmen Bayern Münih takımını kitledi. Etkili ataklarında Gerek Sane gerek ise Kane pozisyonlarında Muslera kalesinde devleşerek gole izin vermedi 80 dakika. Muslera o yüzden Galatasaray’sın sen demek geliyor içimden. 

maçç

Bu süreçte Galatasaray o kadar çok gol kaçırdı ki bunu ligde bulamıyor bu takım. Ama maalesef buda karcı dediğimiz goller bir bir kaçtı. Sonuç olarak atamayana attılar ve kazandılar. Hakem ilk Şampiyonlar ligi maçında net ve sonuca etki eden kararlar maçın önüne geçti. Ama Alman lobisi o kadar etkili ki Önce 2. Sarıdan kırmızıyı es geçti. Sonrasında İptal edilen golümüzün değişik açılardan çiziminde hata olduğu ve ofsayt olmadığı görüldü. Bu kadar mı tabii değil attıkları golde ise ofsayt veya da Sanchez yapılan net faulü vermeyerek direk maça tesir ettiler. 

Okan hocayı eleştireceğim tek şey Angelino’ yu çıkarıp yerine Nelsson’ u alıp Abdülkerim-Sanchez göbeğini bozmasıydı. Hem Sanchez dağıldı hem Abdülkerim. Kazımcan düşünülebilirdi 10 dk kalmıştı zaten. Neden Abdülkerim’den sol bek yaratmaya çalışıyoruz hocam..
Ben dünkü maçta sonuçtan çok ülke futbolu adına sevinç ve gurur duydum. Bizler gözümüzde büyüttüğümüz Avrupa takımlarını yenebileceğimizi gösterdik ve başa baş hatta daha iyi olduğumuz bir çok yer olduğu kesin. 
Ben takımımdan gurur duydum. Hain olmayan her Türk evladı gibi sizlerde gurur duyun. Okan Hocam arka tarafta söylediği cümlede tüm halkın tercümanı oldu. Bu hakeme de ancak bu denirdi.