Ligin son haftalarında oynanan ve şampiyonun bir nevi belli olacağı müsabakada Galatasaray belki de son 10 yılın en kötü futbolunu oynayarak yenildi ve şampiyonluğu haftaya Konya’ ya bıraktı. Aslında çok şey kaybetti Galatasaray.

Hava çok güzel, atmosfer harika, taraftar süper, koreografi şovu her zamanki gibi harika ama onlara ayak uyduramayan Teknik kadro ve futbolcular. Bu kadar duyarsız rehavete kapılmış bir futbolcu grubu vardı sahada. 

Fenerbahçe haklı bir galibiyet aldı. Maçın 82. Dakikası 10 kişi olmasına rağmen ki kırmızı çok yanlış bir karttı Galatasaray’ı sahadan sildi. İsmail hoca Galatasaray’ ı iyi çalışmış ama Okan hoca maalesef bu konuda sınıfta kaldı. Okan hoca beraberlik yeter düşüncesiyle korkak oyun taraftarlarını izleyenleri de kızdırdı. Okan Hoca maalesef finalleri oynamayı beceremiyor. Kopenhag, Sparta Prag ve son olarak Fenerbahçe.. Hepsi final havasında ama hiç birini kazanamadı Galatasaray. 

Bu kadro gerçekten ligin çok üstünde bir kadro. Sıradan bir hocada bu kadro ile şampiyonluğu kazanabilir. Ama Galatasaray haftalardır kötü oynuyor son dakikalarda kazanılan maçlar ve yıldız isimlerin kişisel becerileri ile alınan maçlar çoğunlukta. Kara düzen oynuyor Galatasaray. Aslında bu kazanılan maçlardan sonra problemlerin üstünün örtülmesine sebep oldu. Ama artık bazı gerçekleri söyleme vaktidir. Okan hoca dün itibari ile sınıfta kalmıştır. Eleştirilerimizi Konya maçı dolayısı ile haftaya bırakacağım, ama tek tek maç maç hatalarını yazacağım. 
Maçın tek kötüsü Okan değildi tabii. Bir tane oyuncu var provakatörlük meslek olsa en iyi icra eden icat olsa icat eden olacaktır. Böyle rezil bir oyuncu olamaz. İsmini bile söylemeyeceğim herkes tahmin etmiştir ve biliyorlar. Bu kişinin acilen Türk futbolundan aforoz edilmesi lazım. İstenmeyen olayların sebebi olarak ortaya çıkacaktır. 

Üzüldük kahrolduk ama hayat devam ediyor. Konya’ yı yeneceğiz şampiyon olacağız şüphe yok ama lig sonunda artık bazı şeyleri değerlendirme vakti gelmiştir. Biz Avrupa’ da başarı istiyorsak farklı bir oyun tarzı ve ve düşünce ile yapılanmamız gerekir. 
Saygılarımla..