Şampiyonlar Ligi playoff maçında, Galatasaray, Okan Buruk'un tartışmalı taktikleri ve motivasyondan yoksun oyunuyla Yong Boys'a karşı hayal kırıklığı yaşattı.

Dün gece oynanan Şampiyonlar Ligi playoff maçında Yong Boys takımına yine geçen hafta oynadığı hatta oynamadigi, ne oynadığı belli olmayan taktikten yoksun neredeyse sıfır motivasyon kimin nerede oynadığı belli olmayan saçma sapan bir anlayış ile çıkan Okan Buruk yaptığı anlamsız değişikliklerle Türkiye için Galatasaray için çok önemli olan bir müsabakayı maalesef hayal kırıklığı içerisinde kaybettirdi..
Maçın neresinden bahsedeceğimi inanın ben de bilmiyorum çünkü neresini tutsam elimde kalıyor. Bir takımın 11'i de kötüyse onun tek sorumlusu vardır teknik kadro.

Bu konu ozelinde hocaya eleştirilerimizi defalarca yazdık ama maalesef Okan hoca da öyle bir EGO oluşmuş ki söylenen her şeyi kötü anlar vaziyete gelmis. Psikolojisi bozuk oyuncularida bozmus. Yönetime set gereceğim diye maalesef kendi sonunu hazırladı.

Oyuncu tercihleri oyunun taktik anlayışı o kadar kötü ki köy takımı diyebileceğimiz Young Boys bize resmen dar kadrosuyla futbol ders verdi 
Bu dersi aldık mı hiç sanmıyorum. Oyunla ilgili veya futbolcular genelinde konuşmamın bu saatten sonra bir anlamı yok.
Bunlar bizim oyuncularımız 2 yıl üst üste lig şampiyonu olan oyuncular ve hepsi kaliteli ve karakterli ama açık ve görüş şu ki yönetimine teknik kadro arasında teknik kadro ile futbolcular arasında uçurumlar oluşmuş durumda ve maalesef en kötüsü teknik kadro ile ilgili oyuncular arasında büyük huzursuzluk var. Erdem Timur bazı konuları insan ilişkileriyle kapatmayı başarıyordu bu gittikten sonra maalesef takım oyuncuları Öksüz Yetim gibi kaldılar. Okan hoca da buna çözüm üretmekte istemedi cünkü kendisi İyi bir iletişim uzmanı olmadığını net.

Gelelim yönetime

2 sene belli oluyor ki Erdem Timur'un ekmeğini yemişsin aldıgi oyuncularla kurduğu iletişim Galatasaray 2 sene ust uste şampiyon yapmış. Gidince resmen takke düştü kel göründü. Okan hocanın yetersizliği o kadar açık ve net görüldü ki bir takımı bu hale geldiğini kimseyle inanamaz.

Siz de Yönetim olarak Galatasaray'a her geldiği dönemde Kaos yaratmış Galatasaray'a zarar vermekten başka hiçbir iş olmamış Cenk Ergunu sanki marifetmiş gibi getirdiniz ve maalesef işleri iyice perişan ettiniz.

Şimdi anlıyorum İmparator Fatih Terim'in Galatasaray'a her geldiğinde ilk yaptığı iş  Cenk Ergün'ü göndermek olmasının altında yatan sebebi. Karaborsa bilet yolsuzlukları bunlarla ilgili yazımı Önümüzdeki haftalarda ayrıntılı yazacağım mahkemeye sirayet etmiş bir durum o yüzden konuşmamız yersiz olur.

Ama bu ve buna benzer birçok olayı Galatasaray'da ve diğer takımlarda olduğu herkes tarafından biliniyor. Ama bu Galatasaray'da iyice ayyuka çıkmıştı bir de tribünlerde dünkü maça rağmen en ufak bir yönetime tepki olmamasının altında yatan sanırım bu sebepler. 
Son bir sözünde Okan hoca 6 hafta Fenerbahçe maçında bu takımın yenilgisi durumunda bence bavulunu topla herkesten helallik iste ve git. Taraftar tribünlerden sana küfür etmeden hakaret etmeden bence git. 

Seni seviyoruz seni sayıyoruz bu saygıyı yitirme...