Süper Lig'in 4. haftasında, Şampiyonlar Ligi'nden yorgun, mutsuz, başarısız ve rahatsız olan Galatasaray, Adana Demirspor deplasmanına çıktı.

Şampiyonlar Ligi'nde çok kötü bir sonuçla moralsiz olan Galatasaray'ın, Adana Demirspor'un önünde yine bir kazaya uğrayıp uğramayacağı büyük bir soruydu.

Ama Şampiyonlar Ligi'nde becerilerini gösteremeyen oyuncular, Adana Demirspor karşısında ilk yarıyı 4-0 kapatarak maçı da 5-1 alarak rahat bir şekilde kazandı. Aslında maçın en büyük kazanımı Metehan oldu. Galatasaray'ın en sorunlu bölgesi olan stoper kısmında, Metehan gibi altyapıdan çıkan bir oyuncunun bulunması, onu izlemek büyük zevk ve heyecan verici olacak.

Maç genelinde Galatasaray defansında aynı sorunları vermeye devam etti. Adana Demirspor, geçtiğimiz yıllardaki Adana Demirspor olsaydı, ilk yarıda Galatasaray'a karşı 3-4 gol atarak sonucu farklı yapabilirdi, ama ne eski gücünde ne de eski kalitesinde. Çok değerli kulüp başkanları Murat Sancak maalesef Adana Demirspor'u küme düşmeye oynayan bir takım haline getirmiş. Yazık, üzüldüm Adana Demirspor adına.

Futbolcu yemek konusunda bu sene bütün maharetlerini sergileyen Okan hoca, anlaşılan Ziyech ve Nelsson'u da yemeye karar vermiş. Dünkü maçta onları oynatmayarak mesajı net verdi. Aynı zamanda durum 5-0 olmuşken, hala genç oyuncuları 80. dakikaya kadar bekletmesini hiçbir şekilde anlamıyorum. Maalesef Okan hoca ne bu kadronun hocası ne de Avrupa'da başarılı bir hoca. Tek yaptığı, istediği ve bildiği transfer, transfer, transfer!

Ne yapalım şimdi? Young Boys gibi kötü bir takıma elenen, iki maçta da yenilen Galatasaray'ı mı övelim? Yok, yok, bu Galatasaray'a en büyük kötülük olur. Maalesef Okan hoca finaller oynamayı beceremedi. Bu yüzden çok üzgün olarak Okan hocaya güvenmediğimi belirtmek istiyorum. Ayrıca, transfer beceriksizi Cenk Ergün'e de bir iki çift laf etmek istiyorum. Seni bu kulübe üye yapan, bu işlerden para kazanmanı sağlayan yönetici ve yöneticilere milyonlarca taraftar gibi hakkımı helal etmiyorum.

Sizin Galatasaray kulübüne yapacağınız en büyük iyilik, bu takımın yakınından bile geçmemenizdir. Mümkünse stada bile gelmeyin; istifa da hizmettir. Galatasaray'ı az da olsa seviyorsanız istifa edin.