Cansel, görüntülerin ortaya çıkmasıyla ilgili duygularını şu şekilde ifade etti: "O zaman yarışmadaydım, setten çıktım. Twitter'da o videonun dolaştığını gördüm, insanlar devamlı bana atıyordu. Utandım. Neyden utandım, öyle saçma şeyler yapmaktan utandım. Ayıp gibi geldi bana." Paylaşanları eleştiren Cansel, "17 yaşındaki bir çocuğun o görüntüsünü paylaşanlar utansın" şeklinde konuştu.

"17 YAŞINDAYDIM VE ÇOCUKLUKTUM"

Cansel, kendisine ait olan videonun içeriğini açıklarken, "Evet böyle bir video var. 17 yaşındaydım ve çocukluk. O zamanlar evde tekim, anne baba çalışıyor. Ben de kendimi ispatlama çabasıyla eğlencesine bir yayın açtım" şeklinde konuştu. Ancak Gökhan Çınar, 17 yaşındaki bir çocuğun videosunu paylaşmanın suç olduğunu belirterek, "Bu arada bu videoyu paylaşmak ve yaymak suç. Artık sosyal medya dili hiçbir şeyi dinlemiyor. Hukuki boyutta 18 yaşına kadar bütün bireyler çocuktur" dedi.

"REKLAMIN İYİSİ KÖTÜSÜ OLMUYOR"

Cansel ise olaya daha farklı bir açıdan bakarak, "Paylaştığınız videoda 17 yaşındaydım, reklamın iyisi kötüsü olmaz" diyerek kendisini savundu. Bu açıklamasıyla Cansel, paylaşılan videonun kendi reklamı olduğunu ima etti.