İlk evliliğinden sonra kocasından iki çocuk sahibi olan Megan Fox kocasından ayrılacağını hem sosyal medya adreslerinden hem de yakın çevresiyle paylaşmasının ardından bir kez daha hamile kaldığını açıklamıştı. Bu haberin üstüne ise Megan Fox’un Machine Gun Kelly ile adı anılan ünlü modelin ünlü şarkıcı ile de ayrıldığı haberleri yayılmıştı. Fakat daha sonrasında ise büyük bir aşk yaşadıkları hatta Megan Fox’un oynadığı klipte Machine Gun Kelly’nin ona eşlik etmesi ile de hoşuna gittiğini söylemişti. Oynadığı klipte oldukça kilolu bir şekilde görülen Megan Fox’un tekrar hamile olduğu söylentileri hızla yayılıyor.

Megan Fox Kimle Sevgili? Daha Önce Hiç Evlendi Mi?

Machine Gun Kelly’den önce Brian Austin Green ile mutlu bir ilişkileri bulunan Megan Fox daha sonrasında ise ayrılık kararı almıştı. Bunun üstüne eşi ile olan çocuklarını paylaşma kararı aldılar. Daha sonra ise Machine Gun Kelly ile bir aşka yelken açma kararı alan ünlü güzel çalkantılı bir aşk hayatı sürüyor.

Megan Fox Machine Gun Kelly Klibindeki Haliyle Yine Hamile Mi

Oyuncunun daha çnce bir evliliği bulunuyor. Machine Gun Kelly ile henüz resmi bir evlilikleri olmasa da dördüncü çocuklarını birlikte yapma kararı aldıkları görünüyor. Üstelik Megan Fox’un son çocukları doğmadan klipte onunla birlikte oynaması da cesur bir davranış olarak takipçilerinden tepkiler alıyor.

Ebru Şallı Haciz Olayı Nedir? Ebru Şallı Haciz Olayı Nedir?

Megan Fox’un Kaç Çocuğu Var

Daha önceki evliliği olan Brian Austin Green ile birlikte üç çocukları olan Megan Fox kocası ile kısa süre ayrılmıştı. Hatta ayrılık haberlerini paylaşan çiftin bu haberin üstüne son çocuklarını da kucaklarına aldıklarını açıklamışlardı. İlk iki çocuklarını da birlikte iken yapan bu çiftin son çocuklarını ayrılık arifesinde açıklamaları sonrasında kafalarda soru işaretleri çıkmaya başlamıştı. Ünlü güzelin Instagram’dan yaptığı açıklamalar sonrasında ise bu çocuğun hala birlikte iken olduğunu söyledi.

Editör: Şahsüver ÇITIR