Paris Olimpiyatlarının başlamasıyla birlikte tüm dünyanın gözü buraya çevrildi. Özellikle birbirinden eğlenceli gösterilerle kendini gösteren bu etkinlikte Lady Gaga damgasını vurdu. Dünyaca ünlü şarkıcının Fransa’da düzenlenen 2024 Paris Olimpiyatlarında yer aldığı görüldü. Hayranlarıyla birlikte olan ünlü sanatçının tamamen çıplak sesle şarkı söylediği videolara yansıdı. Aracının üzerine çıkarak şarkı söyleyen yıldız hakkına çok sayıda olumlu yorum yapıldı. Şarkı söylerken aynı anda hayranları da eşlik etti ve ortaya güzel görüntüler çıktı.

Lady Gaga Kimdir?

Lady Gaga, bir sahne adıdır ve gerçek adı Stefani Joanne Angelina Gemanotta olarak geçer. Amerikalı şarkıcı 28 Mart 1986 yılında New York’ta dünyaya gelirken 2000’li yıllarda müzik kariyerine başladı. Özellikle Poker Face şarkısıyla çıkış yapan ünlü sanatçı The Fame albümüyle tüm dünyada ses getirdi. Çok sayıda hit şarkısı olan ünlü yıldızın parçaları en çok dinlenenler arasında yerini koruyor.

Lady Gaga

Lady Gaga, aynı zamanda beyaz perde serüveni de olan bir sanatıdır. 1999 Yılında Soprano Ailesi ile başlayan bu serüven en son 2018 yılında Bir Yıldız Doğuyor filmiyle devam etti. Bu dizide Ally karakterini oynayan Gaga, en iyi kadın oyuncu dalında Oscar adaylığı aldı.

Ebru Şallı Haciz Olayı Nedir? Ebru Şallı Haciz Olayı Nedir?

Lady Gaga Bilinmeyenleri

Her döneme müziğiyle ve alışık olmadık tarzıyla damga vuran ünlü sanatçının internette çok fazla yer almayan bazı bilinmeyenleri de var. Özellikle sahne adını nereden aldığını merak ediyorsanız ünlü müzik grubunun Queen gurubundan esinlendiği biliniyor. Radio Ga Ga şarkısına ithafen Gaga denildiği için zamanla sahne adını da bu şekilde ilerletti.

Üniversitede okurken kendisi adına asla ünlü olamayacaksın şeklinde bir grup açıldı. Ancak kaderin cilvesine bakın ki şu anda dünyanın en çok konuşulan yıldızlarından birisi oldu. Lady Gaga her ne kadar yıldız olsa da arkadaşları da tıpkı onun gibi bir yıldız! Çünkü Paris Hilton ve Nicole Rich aynı lisede okudular. Bugüne gelene kadar dünyaca ünlü yıldızlara şarkılar yazdı. Şarkılar yazdığı isimler arasında Jennifer Lopez’de var.

Editör: Şahsüver ÇITIR