Son olarak Megapolis isimli projede yer alan usta yönetmen çapkın hareketlerine bu filmin çekimlerinde de devam ediyor. Cannes Film Festivali’nde mayıs ayında yapıalcak olan dünya prömiyeri öncesinde ise film yönetmeni olan Francis Ford Coppola sette yer alan bazı figüranlara ve oyuncu rolündeki usta isimlere sarkıntılıkta bulunduğunun dedikoduları yapılıyor. Bu haberin üzerine figüranların akrabaları ve eşleri tarafından usta yönetmene ağır suçlamalar yöneltiliyor. Haberlere ilişkin son gelişme ise yönetmenin figüran rolündeki özellikle de kadın oyuncuları öptüğü ortaya çıktı.

Şeyma Subaşı'ndan Başörtülü Paylaşım: Sosyal Medya Ayakta! Şeyma Subaşı'ndan Başörtülü Paylaşım: Sosyal Medya Ayakta!

Francis Ford Coppola’ya Taciz Suçlaması!

Francis Ford Coppola’nın Figüranlar İle Şok Görüntüleri Ortaya Çıktı!

Cannes Film Festivali öncesinde de bu şekilde bir ithamda bulunulsa da o dönem için ciddiye alınmamıştı. Bazı kadınlara gereğinden fazla samimi davrandığı şeklinde uyarılar alan Coppola uyarılara kulak asmadı. The Guardian gazetesine konuşan bazı görgü tanıklarının yaptıkları açıklamalara göre gece kulübü sahnesinin çekildiği bir sahnede rol gereği üzerinde kıyafet olmayan ve az kıyafet giyinmiş olan kadınları istekleri dışında öpmeye çalıştıklarını söylediler.

Bazı kaynaklara göre ise ünlü yönetmenin kadın olan oyunculara saygısız davrandığını doğruluyor. Ekip üyeleri de dahil olmak üzere halk arasında ‘’eski usul’’ denilen bir yöntem ile bir anda kollarından tutup çektiği ve kucağına oturttuğunu açıklıyorlar.

Francis Ford Coppola Kimdir?

7 Nisan 1939 tarihinde Detroit Michigan’da dünyaya gelen Francis Ford Coppola İtalyan asıllı olarak biliniyor. Amerika’nın sayılı yönetmenleri arasında yer alan Coppola aynı zamanda yazarlık ve yapımcılık işlerinde de çalışıyor.

Ününü ise Baba ismi verilen dünya çapındaki üçlemesi ile alıyor. 1980 yılında çektiği Rumble Fish filmi ve The Outsiders filmi ile dönemin gençlerine hitap eder şekilde filmlerin altına imzasını atmıştır. Aynı zamanda dünyaca ünlü oyunculardan bir tanesi olan Nicolas Cage’nin öz amcasıdır. Çapkınlığı ile bilinen yönetmenin aynı zamanda Eleanor Coppola ile evliliği bulunuyor.

Editör: Şahsüver ÇITIR