Serap Paköz, Eski Eşiyle Yaşadığı Davayı Açıkladı, Soyadımı Kullanmayı Sürdüreceğim! Serap Paköz, Eski Eşiyle Yaşadığı Davayı Açıkladı, Soyadımı Kullanmayı Sürdüreceğim!

Moda dünyasında güzelliği ile ağızları açık bırakan Duygu Çakmak son dönemde ise Çarkıfelek programında karşımıza çıkıyor. Oldukça yoğun bir çekim döneminin ardından tatile çıkma kararı alan model son olarak Çeşme durağında görüntülendi. Uzun süredir bekar olduğunu açıklayan ve henüz karşısına bir talihlinin çıkmadığını her fırsatta dile getiren güzel modelin tatilde ise kız arkadaşlarıyla vakit geçirmesi bu söylediklerini doğruluyor.

Duygu Çakmak Kimdir? Duygu Çakmak Kaç Yaşında?

Hemen hemen her yıl tatil beldelerinin tanına ismi haline gelen Duygu Çakmak hayranları tarafından kendisi hakkında merak edilen sorularıyla da gündeme geliyor. Ünlü oyuncunun nereli olduğu ve kaç yaşında olduğu gibi sorular internet ortamında en çok araştırılan sorular arasında yer alıyor.

Duygu Çakmak Çeşme’de Ağızları Açık Bıraktı!

1995 yılında İzmit’te dünyaya gelen Duygu Çakmak güzelliği ile de hayran bırakıyor. Aslen Tuncelili olması ile de hayranlarını şaşkınlığa sürüklüyor. Güncel olarak 29 yaşındaki güzel mankenin 3 çocuklu bir ailede dünyaya geldi. Çocukluğunun büyük bir kısmını İzmit’te geçiren güzel oyuncu eğitim öğretim hayatını ise Sakarya’da geçirdi ve günümüzde de İstanbul’da yaşadığını biliyoruz. Henüz bekarlık hayatını devam ettiren güzel modelin bir erkek arkadaşı veya çocuğu ise bulunmuyor...

İşte Duygu Çakmak’ın Verdiği Cesur Pozlar Ve Detayları!

Her yıl uzun soluklu çekimler nedeniyle yorulduğunu her fırsatta dile getiren Duygu Çakmak bu yıl için de ilk fırsatta kendini Çeşme’ye attı. Çeşme tatilini de çekimlerin tekrar yeni sezon için başlıyor olması nedeniyle kısa tutmak zorunda kaldığını açıkladı.

Sürekli olarak erkeklerin de artan şöhreti nedeniyle kendisi ile tanışmak istediğini dile getiren güzel oyuncu çekimlere devam ettiklerini ve Çarkıfelek ile ilgili uzun süreli bir proje tasarladıklarını dile getirdi. Hayatından şu an için de mutlu olduğunu belirten güzel model Çeşme’de verdiği pozlar ile de sosyal medya hesaplarında dudakları uçuklattı!

Editör: Şahsüver ÇITIR