Defne Samyeli, yaşına aldırmadan nefes kesti ve beğeni topladı. Siyah bikinisiyle yapmış olduğu paylaşımlar beğeni kazandı ve çok sayıda etkileşim aldı. Fotoğraflarıyla birlikte binlerce beğeni anında geldi. 52 yaşına olan ünlü sanatçının yaşını hiç göstermediği paylaştığı pozlarla ortaya konuyor. Tatilden paylaştığı fotoğraflarla her geçen gün sosyal medyada daha da ün kazanıyor. O nedenle popülerliğini gidere arttırıyor.

Yaz Aylarında Beğeni Kazandı!

Defne Samyeli, Pozları

Bazı hayranları yaz aylarında daha fazla fotoğraf paylaşması gerektiğini dahi söylüyor. Yorumlar arasında “Yaz aylarının hiç bitmesini istemiyorum” ve “çok güzelsin” gibi yorumlar bulunuyor. İlerleyen yaşına rağmen hem yüz hem de fiziğinin güzelliğiyle gündeme oturuyor. Özellikle son zamanlarda sosyal medyayı aktif kullanarak Ben Buradayım mesajı veriyor. Tatilde moral depolayan ünlü sanatçı aynı zamanda iki çocuk annesi. Ancak yıllara meydan okuyan görüntüsüyle bunu tahmin etmek çok güç. Şimdilerde ise deniz, kum ve güneş üçlüsüyle bol bol vakit geçiriyor. Halihazırda sosyal medya hesabında 1 milyondan fazla takipçisi bulunuyor. Yaptığı paylaşımlar ile birlikte takipçi sayısı da giderek artıyor.

Ebru Şallı Haciz Olayı Nedir? Ebru Şallı Haciz Olayı Nedir?

Güzelliğiyle Mest Ediyor!

Genç kızlara taş çıkartan güzelliğiyle ön plana çıkan ünlü sanatçının estetik yaptırıp yaptırmadığı konuşuluyor. Ünlü sanatçı daha önce bu konu hakkında söylenenlere yönelik gençliğinden beridir yüz yogası yaptığını ve güzelliğini buna borçlu olduğunu söylemişti. Pek çok hayranına güzelliğiyle ilgili sırlarını da veriyor. Verdiği sırlar arasında ise herkesin bildiği üzere spor yapmak ilk sırada geliyor. Cildin elastik olmasına ve yüz yogası yapılmasına önem verilmesi gerektiğini söylüyor. Ayrıca cildi kırıştırmamak için özen göstermek gerektiğini aktarıyor.

Youtube kanalında veya diğer sosyal medya platformlarında gelen en çok sorulardan birisi de güzelliğini neyle koruduğu oluyor. Ünlü sanatçı bu konuda bir ürün ismi vermese de sağlıklı yaşam için spor yapmanın ve yoga yapmanın buna büyük bir fayda sağladığını söylüyor.

Editör: Şahsüver ÇITIR