Aşk hayatı oldukça çalkantılı bir geçmişe sahip olan Hande Erçel son olarak Hakan Sabancı ile mutlu bir birliktelik yaşıyordu. Mutlu çiftin bu yaz ayında da birlikte tatil yaptıkları Mikonos adalarında verdikleri pozlarla bir kez daha gün yüzüne çıktı. Eniştesi Caner Yıldırım ve kız kardeşi olan Gamze Erçel ile birlikte tatile çıkan Hande Erçel, kameralara verdiği pozlarla da hayranlarının özlemini gideriyor.

Ali Koç'tan Dikkat Çeken Düğün Uyarısı: Doğru Düzgün Konuş Çağla!' Ali Koç'tan Dikkat Çeken Düğün Uyarısı: Doğru Düzgün Konuş Çağla!'

Hande Erçel ve Muhteşem Fiziği Kameraların Karşısına Geçti!

Hande Erçel Mikonos Adalarında da oldukça iddialı pozları ile hayranlarının ona bir kez daha hayran olmasını sağladı. Oldukça güzel ve ince dekolteli detayları ile mavi bir elbise giyen Erçel, kamera karşısına geçti. Tekne içinde çekildiği pozların hepsini bir araya getirerek sosyal medya adresinde paylaşan oyuncunun verdiği pozlardaki güzelliği ve ışıltısı dikkat çekti.

Hande Erçel’den Mikonos’a Özel Poz

Sosyal medya adresinde milyonlarca takipçisi olan Hande Erçel paylaştığı gönderinin altına ise ‘’Mykomiyy’’ notunu düştü. Düştüğü  bu notla birlikte hayranlarının samimi yorumlarına cevap veren Hande Erçel milyonlarca beğeni alıyor. Beğenilerle birlikte az sayıda da olsa olumsuz yorumlarla karşı karşıya kalan Hande Erçel’i sevenleri ise yaptığı olumlu yorumlarla yalnız bırakmıyor.

Hande Erçel Kimdir? Kaç Yaşında? Hangi Dizilerde Oynadı?

24 Kasım 1993 doğumlu olan Hande Erçel Bandırma’da dünyaya geldi. Daha sonra güzel bir çocukluk geçirdiğini her fırsatta anlatan Erçel Güzel Sanatlar bölümünden mezun oldu. Çoğu hayranının onu tanımasına vesile olan 2012 yılında katıldığı Azerbaycan güzellik yarışmasında ikinci olmuştu. Daha sonra güzelliği ile pek çok insanın gönlünde taht kuran güzel oyuncu oyunculuk kariyerine başladı.

2015-2016 yılları arasında ilk olarak Güneşin Kızları dizisinde oynadı. Daha sonra ise Aşk Laftan Anlamaz dizisi ile oyunculuğundan epey bahsettiren güzel oyuncu En İyi Kadın Komedi Oyuncusu dalında da Altın Kelebek ödülü kazanarak bu başarısını bizlere tekrar kanıtlamış oldu.

Editör: Şahsüver ÇITIR