Fenerbahçe Ülker Stadı 1907 tribünü 2 Haziran 2022 saat: 15:00...

Hikaye başlamıştı...

Fenerbahçe tutkudur. Bende hayatınızın parçası olacağım. Sizlerin bu kulübe olan aşkınızı ve yaptığınız fedakarlığı bende yapmak istiyorum.

Böyle demişti...

Ulusal ve Uluslararası 19 kupa kaldırmış, Sporting cp, Flamengo, Braga ve Benfica gibi tutkulu tribünleri ile nam salmış takımları çalıştırmış 68 yaşındaki teknik adam JORGE JESUS

İlk hedef 8 yıldır bir türlü gelmeyen Lig Şampiyonluğu idi. Portekizli teknik adam yaptığı 1 yıllık kontrat ile başarıya odaklı ve iyi niyetli olduğunu gösterdi.

Lige iyi başlayan oynattığı futbolla bir anda taraflı-tarafsız bütün futbolseverlerin saygısını ve sevgisini kazanan, elindeki bütün oyuncularından verim almaya çalışan JESUS'un unuttuğu bir şey vardı. Oda istikrar.

Elbette Fenerbahçe gibi büyük bir takım her maça aynı sistemle çıkamazdı; ancak sürekli değişen 11’ler, sistemsel hatalar takımı sıkıntıya soktu. Büyük maçların büyük oynanmaması...

Bitmeyen hakem hataları...

Ve tabi ki hakkını teslim etmek gereken Galatasaray’ın üstün performansı...

Sonuçta Fenerbahçe futbol tarihinin 40. Sayın Ali KOÇ'un 4. yabancı teknik adamı. Hayatımızın parçası olamadı; ama umarım Türkiye kupasını alarak Fenerbahçe tarihinin bir parçası olur.

Saygılarımla...