Amazon Prime Gaming, Ocak 2024'te oyunseverlere peş peşe sürprizler sunmaya devam ediyor. Geçtiğimiz ay abonelere sunulan DEATHLOOP, Kombinera, Akka Arrh, SeaOrama: World of Shipping, A Tiny Sticker Tale ve Asteroids: Recharged gibi 7 farklı oyunun ardından, Ocak ayında da 4 farklı ücretsiz oyun ve oyun içi hediyeler Prime Gaming kütüphanesine ekleniyor.

Ocak 2024 oyunları arasında dikkat çeken yapımlar arasında Endling Extinction is Forever, Apico, Atari Mania ve 25 Yars: Recharged bulunuyor. Bu oyunlar toplamda 750 TL değerinde. Prime üyeleri, bu oyunlara ek olarak her hafta güncellenen listeye göz atarak yeni içeriklere erişim sağlayabilirler. 

Yeni Yılda Amazon Prime Gaming'den Oyunseverlere Sürprizler Peş Peşe Geliyor!

Amazon Prime, Türkiye'ye özel ilk ayında ücretsiz sunuluyor ve sonrasında aylık 39 TL fiyat etiketiyle kullanıcılara hizmet veriyor. Ocak ayında Prime Gaming'e eklenen oyunlar oyunseverleri heyecanlandırıyor.

4 Ocak: Endling Extinction is Forever - Amazon Games App

11 Ocak: Apico - Amazon Games App

18 Ocak: Atari Mania - Epic Games Store

Telefon Teknolojisinde Dev Adım! Üç Kere Katlanabilen Yeni Model Geliyor! Telefon Teknolojisinde Dev Adım! Üç Kere Katlanabilen Yeni Model Geliyor!

25 Ocak: 25 Yars: Recharged - Epic Games Store

Amazon Prime Gaming, oyunseverlere yılın ilk ayında da keyifli ve değerli içerikler sunmaya devam ediyor. Bu sürpriz dolu oyunlarla oyunseverler, Prime üyeliğin tadını çıkarmaya devam edebilirler. Yılın ilerleyen haftalarında güncellenecek olan liste ile yeni oyunlar da Prime Gaming kütüphanesine eklenecek. Bu heyecan verici gelişmeleri kaçırmamak için Prime üyelerinin düzenli olarak güncellemeleri takip etmeleri öneriliyor.

Editör: Haber Merkezi