Xiaomi markasının telefonlar üzerinde kurduğu büyük üstünlük son dönemde diğer telefon markalarını bir hayli korkutuyor. Özellikle de yeni üretmekte olduğu ve duyurusunu da yaptığı üzerinde bir tane bile tuş bulunmayan telefon modeli ile ön plana çıkıyor. Bu noktada cihazın ses açma ve ekran kapatıp tekrar aktif hale getirmek gibi pek çok özelliğinin ise nasıl yapılacağı bir hayli merak konusu halini alıyor. Daha önce pek çok sızıntı haberleri ile aklımıza ufak da olsa bazı fikirler oluşturan bu yeni modelde ilk prototipin yayınlanmasıyla birlikte de görenler heyecanlanmaya devam ediyor.

Oppo Find X8 Serisi, Dimensity 9400 ile Güçlenerek Amiral Gemisi Yarışına Katılıyor! Oppo Find X8 Serisi, Dimensity 9400 ile Güçlenerek Amiral Gemisi Yarışına Katılıyor!

Ses Açma Kapama Özelliği Nasıl Kullanılıyor?

Xiaomi’den Üzerinde Hiç Tuş Bulunmayan Yeni Telefon Geliyor!

Telefon için bana sadece sızdırılan bilgiler yetmez daha fazlası lazım diyenleriniz için şu güne kadar elde edilmiş olan tüm detaylı bilgileri sizler için derledik. Bu noktada ses açma kapama ve ekranı kapatma özelliklerinin nasıl kullanılabileceğine dair sorular en sık sorulanlar arasında yer buluyor.

Bildiğimiz gibi bu fonksiyonlar aktif olarak kullanılan cep telefonlarında fiziksel bir tuş olarak karşımıza çıkıyor. Ancak bu tuşları kullanmadığımız bir evrende alternatifin nasıl olacağı ise dikkat çekiyor. Zhuque kod adı ile çıkacak olan bu modelde 1.5 yıl öncesine dayanan bir proje kapsamı bulunuyor. Yeni gelecek olan özelliklerle birlikte ses açma kapama kısmı ise sensörle yapılıyor.

Xiaomi Wangshu Telefonunun Özellikleri Ne Olacak?

2K çözünürlüğe sahip olmasını beklediğimiz bu yeni model telefonlarda aynı zamanda 120 HZ LTPO ekran bulunuyor. Ekran kısmını beslemek için ise 200 W kablolu bir şarj aleti bulunuyor. Kablosuz olarak telefonu şarj etmek isteyenler için ise 50 W değerinde bir şarj eklentisi bulunuyor.

Ekran altında yer alan bir selfie kamerası da yine bizleri karşılıyor. Batarya kısmında 4500 mAh kapasite bulunuyor. Telefona ait diğer detayların ise önümüzdeki günlerde paylaşılmasını bekliyoruz.

Editör: Şahsüver ÇITIR