Bu araç hem tasarımında hem de performansında bizi gerçekten etkileyen birçok özellik barındırıyor. Dacia'nın Bigster modelinden ilham alan 2024 Duster gerçekten heyecan verici seçenek sunuyor.

Duster'ın bagajı oldukça geniş bu da aileler için büyük avantaj sağlıyor. Elektrikli motor desteği ile şehir içi veya uzun yolculuklarda mükemmel bir deneyim sunuyor. LPG'li alternatifleriyle de hem ekonomik hem de çevre dostu seçim yapma imkânı tanıyor. Sunulan özellikler, aracın pratik ayrıca verimli olmasını sağlayarak kullanıcıları memnun eden durumdur.

Aracın tasarımı da dikkat çekici. Bigster'dan esintiler taşıyan 2024 Dacia Duster heybetli görünümüyle dikkatleri üzerine çekiyor. Özellikle Y şeklindeki farları Duster’ın cesur ve dinamik karakterini ortaya koyuyor. Her ayrıntıda Dacia’nın şıklığını ve modernliğini hissediyoruz.

2024 Dacia Duster Özellikleri Neler?

2024 Dacia Duster

7 inçlik dijital gösterge paneli sayesinde sürüş deneyiminizi daha da keyifli hale getiriyor. Paneldeki bilgileri anlık olarak takip edebiliyor, yolculuk sırasında önemli verilere kolayca ulaşabiliyoruz. Araçta toplamda 4 adet USB girişi bulunması yolcuların mobil cihazlarını rahatlıkla şarj edebilmelerine olanak tanıyor. Apple CarPlay ve Android Auto desteği sayesinde akıllı telefonlarımızı kolayca kurulum sağlanıyor.

Dacia Duster'ın motor özellikleri de oldukça etkileyici. 1,2 litrelik turboşarjlı benzinli motor performansı ile yakıt verimliliği de dikkat çekiyor. Görsel olarak da dikkat çeken Duster C sütun içine saklanmış arka kapı kolları ile modern görünüm sunuyor. Y formundaki ön farlar ise araca dinamik bir hava katıyor. 17 inçlik çift renkli alaşım jantlara sahip.

Katlanabilir Telefon Piyasasına Infınıx Damgası! Katlanabilir Telefon Piyasasına Infınıx Damgası!

Yeni Dacia Duster Fiyatı Ne Kadar?

Yeni model, Avrupa pazarında 20.000 Euro'dan başlayan fiyatlarla satışa sunulacağı bilgisi veriliyor. Sunulan fiyat aralığı Duster'ın sunduğu özellikler ve performans göz önüne alındığında oldukça makul görünüyor. Ancak ülkemizdeki döviz farkı vergilendirme ve gümrük gibi işlemlerin sonrasında fiyatın çok daha fazla artacağı öngörülüyor. Türkiye'deki fiyatlar ise henüz netleşmedi. Ancak 2023 model Duster'ların başlangıç fiyatı yaklaşık 900.000 TL olduğunu biliyoruz.

Editör: Şahsüver ÇITIR