Daha önce iki kere katlanabilen telefonlar Samsung tarafından piyasaya sürülmüştü. Bu telefonları çoğu kullanıcı kullanışlı bulmuş olsa da aslında pek çok kişi tarafındansa büyük eleştirilere maruz kaldı. Yeni çıkacak olan Huawei telefonu ise bu eleştirilere adeta meydan okuyarak geliyor. Cihazın iki de değil üç defa katlanabiliyor olması bizleri çok heyecanlandırıyor. Yeni piyasaya sürülecek olan bu telefon modelinde ise detaylar daha şimdiden çok merak ediliyor.

Katlanabilir Telefonun Özellikleri Ne Olacak?

Huawei'den Devrim Niteliğinde Üçe Katlanır Telefon

Huawei tarafından üretilmesi beklenen yeni katlanabilir özellikli telefonun ismi ve modeline dair herhangi bir bilgi en azından şu an için bulunmuyor. Ancak buna karşılık telefon hakkında bazı tahminler ve modeline dair ileri sürülen fikirler göz kamaştırıyor. Popüler hale gelen bu cihazların farklı çeşitlerinin olması ise kullanıcıları daha şimdiden çok heyecanlandırıyor.

Daha önce iki defa katlanabilen telefonları görmüştük. Bu telefonların üçüncü kez katlanabilmesinin nasıl bir etkisi olacağı ise daha şimdiden soru işareti oluşturuyor. Detaylarına dair merak edilen her türlü bilginin ise önümüzdeki hafta resmi bir şekilde tanıtılmasının hemen ardından yayınlanacağı tahmin ediliyor. 10 Eylül günü ise telefon için belirlenmiş tarih olarak göze çarpıyor.

Katlanabilir Telefon Kullanışlı mı? Almak Mantıklı Olur mu?

Katlanabilir telefon teknolojisi özellikle de 2024 yılı itibariyle pek çok insan tarafından tercih ediliyor. Daha az yer kaplamasının yanı sıra aynı zamanda daha pratik işlemleri daha kolay yoldan da yapmanıza yarayan bu telefonlar kullanıcıların bazıları tarafından olumsuz yönde eleştirilse de çoğu kullanıcı olumlu olarak değerlendiriyor.

Yeni Android 15 Geliyor! Peki Farkı Ne Olacak? Yeni Android 15 Geliyor! Peki Farkı Ne Olacak?

Çift katlanan telefonlardan sonra 3 defa katlanan modeller için ise nasıl bir teknolojinin bizi beklediği henüz kesin değil. Ancak bu model için de Huawei markasının büyük bir çaba göstererek üst düzey teknolojilerle donatmasını bekliyoruz.

Editör: Şahsüver ÇITIR