Belki de bir neslin asla unutamayacağı telefonlardan olan Lumia serisi geri geliyor desek ne tepki verirdiniz? Elbette bu model tekrar geri gelmiyor ancak HMD markası benzer bir telefon modelini tekrardan satışa sunmak için hazırlanıyor. Hem tasarım hem de o efsaneleşen kamerası ile oldukça benzer bir cihazı tekrar piyasaya sunmaya hazırlanan HMD bu noktada yetkililerin yaptığı açıklamalara göre ise Lumia’dan esinlendiklerini pek de gizlemiyor gibi görünüyor.

HMD’nin Yeni Telefon Modeli Özellikleri Ne Olacak?

Hmd Yeni Telefon Modeli Ile Lumia Serisini Hatırlatıyor!

BYD’den İş İlanı! Türkiye’de Açılan Fabrikaya İşçi Alımı Yapılacak BYD’den İş İlanı! Türkiye’de Açılan Fabrikaya İşçi Alımı Yapılacak

Piyasaya çıkması için artık neredeyse gün saydığımız bu yeni model için artık birkaç özellik de belli olmaya başlıyor. Büyük ve aynı zamanda dairesel bir özelliğe sahip olan kamera eklentisi bulunacak olan telefonda aynı zamanda da dört sensör yer alıyor.

Cihazın kamera kısmında ise tıpkı Lumia modellerinden görmeye alışık olduğumuz gibi bir LED flaş olacak. Tamamen kamerasına odaklanan bu cihazların aynı zamanda Lumia özelliklerinde karşımıza çıkan 41 megapiksel ve 4x kayıpsız zoom özelliklerinin de daha geliştirilmiş modellerinin olması muhtemel görünüyor. Şu an için yalnızca bu şekilde benzerliklerinden ortaya çıkarak bir tahminde bulunabildiğimiz cihazın ilerleyen günlerde daha da fazla özelliği ile kapımızı çalmasını bekliyoruz.

HMD Modelinde Ücret Tahmini Kaç Lira?

Ücret olarak henüz telefonun lansman tarihi bile belirlenmemiş durumdayken bir tahminde bulunmamız oldukça zor görünüyor. Ancak hitap etmesini beklediğimiz segment için ise belli başlı yorumlar yapabiliriz.

Özellikleri itibariyle çok üst düzey bir donanıma sahip olmayacak olan cihazın şu an için kameraya odaklanmasını bekliyoruz. O dönemin şartlarında satışa sunulan Lumia modelinde daha çok orta segmente hitap eden bir fiyat olmuştu. HMD markasının da daha önce ürettiği cihazları aynı kefeye koyduğumuzda bu cihaz için de öyle abartılı bir fiyat olmasını beklemiyoruz. Yine orta segment sularında yüzmesini bekliyoruz.

Editör: Şahsüver ÇITIR