Hem reklam amaçlı hem de sexi pozlarını paylaştığı bir mecra haline gelen Rihanna Instagram hesabı hız kesmeden cesur pozlarını vermeye devam ediyor. Özellikle de hayranlarının ağzını açık bırakan ekstra fotoğrafları gündem olmaya çalışıyor. Son yapmış olduğu paylaşımda ise okul kızı gibi giyinen Rihanna sponsorluklu ayakkabıları ve giyim tarzı ile genç kızlara da adeta taş çıkarıyor.

Yaz Kış Fark Etmez, Yasemin Özilhan’ın Sıcak Havada Bile Spor Tutkusu! Yaz Kış Fark Etmez, Yasemin Özilhan’ın Sıcak Havada Bile Spor Tutkusu!

Paylaştığı fotoğraflarda kimi takipçileri tarafından büyük bir eleştiri ile karşılansa da çoğu kullanıcı tarafından da bu yaşına rağmen cesur pozları nedeniyle sıkça takdir ediliyor.

Rihanna’nın Fotoğrafta Giydiklerinin Sırrı Ne?

Rihanna’dan Okul Kıyafeti Ile Cesur Pozlar!

Okul kızı gibi giyinmesinin üstüne aynı zamanda giymiş olduğu yeni Fenty x Puma spor ayakkabılarını da tanıtmayı ihmal etmedi. Fotoğrafa detaylı olarak bakanların anlayacağı detayda aslında ana temanın okul kızı gibi giyinmesi değil de giymiş olduğu ayakkabılarına dikkat çekmesi olduğu belirleniyor.

Rihanna’nın kendine ait olarak üretimlerini yaptırdığı ve kendine ait bir marka haline getirdiği Savage X Fenty’nin de siyah sütyenini giyerek kendi markasının da bir anlamda reklamını yapmış oldu. Bu kıyafetlerin üstüne 2,230 dolar değerinde Miu Miu mini etek modeli ve mavi bir gömlek giydiği gözleniyor. Rihanna’nın 2023’de Puma ile olan ortaklığını yenilemesinin ardından bu pozlarında yenilik dolu cesur pozlar verdiği söylenebiliyor.

Puma Rihanna Ortaklığında Cesur Pozlar

Rihanna’dan Okul Kıyafeti

Rihanna’nın partneri olan A$AP Rocky ve onların iki yaşındaki oğulları olan RZA Savage X Fenty’nin erkek iç çamaşırı reklamlarının bir nevi reklam yüzü oldukları görülüyor. Ailecek Puma için bir reklam çalışmasına katılan Rihanna ve ailesinin bu noktada oldukça başarılı oldukları ve hem erkek hem de kadın ürünlerinde bir hayli cesur pozlar ile birlikte rol aldıkları görülüyor.

Bu reklam paydaşlıklarını Instagram adresleri üzerinden ortaklaşa paylaşım şeklinde sürdürüyorlar. Yapılan paylaşımlar ise her geçen gün on binlerce beğeni ve yorum alarak etkileşimi arttırdıkları görülüyor.

Editör: Şahsüver ÇITIR