Daha önce yaşadığı aşklarla sürekli gündeme gelen ve son olarak da ünlü şarkıcı Mert Demir ile yaşadığı aşk ile günedme gelen Serenay Sarıkaya Instagram üzerinden yaptığı olay paylaşımlarla gündemdeki yerini korumaya devam ediyor.

Oynadığı diziler yaşadığı aşkların yanı sıra giydiği kıyafetler ile de adeta modaya yön veriyor. Son dönemde hem ülkemizde hem de dünyada büyük oranda külotlu çorap modası genç yaşlı demeden tüm kadınları esir almış durumda. Serenay Sarıkaya da külotlu çorap ile birlikte verdiği pozlarda nasıl kombin yapılması gerektiğini adeta hayranlarına gösteriyor.

Serenay Sarıkaya ve Külotlu Çorap Kreasyonu!

Külotlu Çorap Pozları

Yaz ayının da gelmesi ile birlikte külotlu çorap kombinleri sokaklarda yer almaya devam ediyor. Ünlü oyuncu Serenay Sarıkaya da hem sponsorluklu olarak hem de reklam amacı ile Instagram hesabından çarpıcı paylaşımlar yapıyor. Hem rol aldığı yapımlardaki üst düzey performansı ile hayran kitlesini bir hayli etkileyen Serenay Sarıkaya külotlu çoraplarını da sergilemeyi ihmal etmiyor.

Sadece külotlu çorap değil üst tarafında göğüs dekoltesi ile de bir hayli ilgi çekiyor. Bir derginin çekimleri için kameraların karşısına geçen başarılı oyuncu külotlu çorap modasını da bir hayli severek takip ediyor. Külotlu çorap olarak siyah bir model tercih eden oyuncu aynı zamanda siyah bodysuit kombini yaptı. Derin göğüs dekoltesi ile nefesleri kesen Serenay Sarıkaya müthiş fiziğini de kameralar karısında paylaştı.

Sıla Türkoğlu Mardin’de Adeta Yıldız Gibi Parladı Sıla Türkoğlu Mardin’de Adeta Yıldız Gibi Parladı

Takipçilerinden Serenay Sarıkaya’ya Övgüler!

Külotlu Çorap Pozları 2

Takipçilerinin bir kısmı eleştirel şekilde yaklaşsa da yorumlar ve beğenilerin çoğunluğuna bakıldığında oyuncunun bu yeni tarzını beğenenler ise çoğunlukta görünüyor. Nitekim öyle yorumlar geliyor ki bir kısım çok açık olduğu için eleştirse de oyuncunun kendi fiziğini ön plana atması ile övgüleri de topladığı gözleniyor.

Oyuncu ise kötü yorumlara büyük ölçüde kulaklarını kapıyor olsa da olumlu yorumlara ise oldukça mutluluk duyduğunu her fırsatta paylaşmayı ihmal etmiyor.

Editör: Şahsüver ÇITIR