Haziran ayında Bodrum’daki yazlıklarında sezonu açan Özilhan, tatil yapmanın yanı sıra sağlıklı yaşamına da öncelik veriyor. Güneşin altında sıcak havalara aldırış etmeden antrenman yapmaya devam ediyor. Bu tutkusuyla sporun sadece alışkanlık değil. Aynı zamanda yaşam biçimi olduğunu bizlere gösteriyor.

Haftanın altı günü fonksiyonel sporla ilgilenen Yasemin, günün yorgunluğunu atmak için akşam saat 19.00’dan sonra yemek yememeyi tercih ediyor. Böylece hem formunu koruyor hem de sağlıklı beslenme alışkanlıklarını sürdürüyor. Özilhan yalnızca spor değil beslenme konusunda da oldukça dikkatli. İlikli kemik suyu ve kereviz sapı suyu gibi besleyici içecekleri sofrasından eksik etmiyor.

Ayşegül Aldinç'ten Şok İtiraf: Kıskanıldığımı ve Engellendiğimi Biliyorum! Ayşegül Aldinç'ten Şok İtiraf: Kıskanıldığımı ve Engellendiğimi Biliyorum!

Yasemin Özilhan Kimdir? Nerelidir?

Yaz Kış Fark Etmez, Yasemin Özilhan

Yasemin Özilhan 22 Ocak 1985 tarihinde Almanya'nın güzel kentinde dünyaya gelmiş. Küçük yaşta ailesiyle birlikte Türkiye’ye dönerek sadece 3 yaşında ülkesine adım atıyor. Çocukluğunun büyük kısmını Tekirdağ’ın Şarköy ilçesinde geçiriyor ve burada eğitim hayatına devam ediyor. Gelişimi boyunca bu tatlı kasabanın sıcak atmosferi, ona hayatının ilerleyen dönemlerinde büyük katkılar sağlıyor.

Eğitim hayatını tamamladıktan sonra İstanbul'a yerleşen Yasemin sanata olan ilgisini gerçekleştirmek için Müjdat Gezen Sanat Merkezi’ne kaydoluyor. Verilen karar onun kariyerinin dönüm noktalarından biri oluyor. İstanbul’un dinamik ve enerjik yaşamı, onun yeteneklerini geliştirmesi için mükemmel zemin sunuyor.

Yasemin Özilhan Nasıl Ünlü Oldu?

Yasemin 2005 yılında Aşk Oyunu dizisiyle televizyon dünyasına adım attı ve herkesin kalbini kazandı. Dizideki Ekin Serbest karakteriyle o kadar sevildi ki neredeyse herkes ona bu isimle hitap etmeye başladı.

Aşk Oyunu sayesinde sadece oyunculuk kariyerine yön vermekle kalmadı. Aynı zamanda hayran kitlesini de hızla arttırdığını gördük. Diziye dair herkesin konuştuğu sahnelerdeki o içten performansı, onu fenomen haline getiriyor. Hepimiz onun oyunculuğuna hayran kalırken Yasemin’in samimiyeti ve enerjisiyle bunu daha da arttırıyor.

Şimdilerde ise spor yaparken duyduğu mutluluğu ve tatmin duygusunu sık sık paylaşıyor. Bu tutku sadece fiziksel görünümü değil aynı zamanda ruhsal sağlığını da olumlu etkiliyor.

Editör: Şahsüver ÇITIR