Melike Şahin, Harbiye’de 10 Bin Kişiye Unutulmaz Bir Konser Deneyimi Yaşattı Melike Şahin, Harbiye’de 10 Bin Kişiye Unutulmaz Bir Konser Deneyimi Yaşattı

Bir alacaklısı tarafından 73 bin liralık borcu sebebiyle hesaplarına ve taşınmazlarına haciz konulduğu iddialarıyla karşı karşıya kalan Şallı benim bu olaydan haberim yok diyerek durumu netleştirdi. Ebru Şallı'nın olayların içerisinde yer almak istemediğini ve açıklamalardan kaçtığını görüyoruz.

Uzun süredir Amerika'da bulunan Ebru Şallı, Türkiye’ye dönüşünün ardından Koton markasının lansmanında konuyla ilgili soruları yanıtladı. Yanıtları sırasında yaşananların kendisini çok üzdüğünü ve olaylarla anılmak istemediğini belirtti. Kendi hayatında huzur ve mutluluğun ön planda olduğunu vurgulayan Şallı bu gibi sorunların kendisini nasıl etkilediğini izleyicilerine hissettirmiyor. Görüyoruz ki Şallı, iş ve özel hayatındaki dengeyi korumaya çalışıyor.

Ebru Şallı Açıklamalarda Bulundu

Ebru Şallı son günlerde kendisi hakkında çıkan asılsız haberlere ilişkin açıklama yaparak durumun ciddiyetini vurguladı. Ayrıca Şallı, medyanın abartılı haberleri karşısında oldukça temkinli ve sakin kalmayı tercih ediyor.

Şallı Los Angeles’ta geçirdiği zaman diliminde orada çalışma iznim yeni çıktı, onları hallediyordum diyerek işlerine odaklandığını gösterdi. Ayrıca Ebru Şallı iş hayatına olan bağlılığını korumak için sık sık seyahat etmeyi planlıyor. Los Angeles’ta geçirdiği süre zarfında birçok iş projesiyle ilgilendiğini de belirtti.

Ebru Şallı Kimdir? Ne İş Yapıyor?

Ebru Şallı 15 Ocak 1977 tarihinde İstanbul’da dünyaya geldi. Eğitim hayatına İstanbul Nişantaşı Kız Lisesi’nde devam eden Şallı, 1996 yılında buradan mezun olarak kariyerine adım atıyor. 1995 yılında Türkiye’yi uluslararası arenada temsil etme fırsatını yakalayarak Queen of Turkey yarışmasında Türkiye güzeli seçildi. Ayrıca başarısı onun mankenlik ve fotomodellik kariyerinde önemli adım oldu. 1995 ile 2003 yılları arasında mankenlik, fotomodellik ve sunuculuk yaparak geniş kitleye ulaşmayı başardı.

Ardından Beyaz TV'de Ebruli adlı programda da sunuculuk yaparak televizyonculuk kariyerini genişletti. Her iki programda da kendine özgü tarzı ve enerjisi ile izleyicilerin beğenisini kazandığını görebiliyoruz. Şimdilerde Uğur Akkuş ile evliliğine devam eden Ebru Şallı maalesef son zamanlarda haciz olaylarıyla gündeme geldi.

Editör: Şahsüver ÇITIR