Ekranların ve televizyon dizilerinin sevilen ismi Sıla Türkoğlu tatilinin ardından Mardin gezisinde görüntülendi. Özellikle de kendi telefonu ile çekildiği fotoğraflarını Instagram hesabından paylaşmayı da ihmal etmeyen Türkoğlu, verdiği pozlarda güzelliğinden de söz ettirmeyi aksatmadı. Oldukça farklı ve kültürel kıyafetler giyerek poz veren Türkoğlu, yaptığı paylaşımların altına yazdıkları yorumlarla birlikte de gündem oldu. Özellikle de takipçilerinin bir hayli hoşuna giden bu gönderiler aynı zamanda samimi bulunsa da bir noktada olumsuz eleştiriler de aldı.

Sıla Türkoğlu Hangi Projelerde Rol Aldı?

Aktif olarak Kızılcık Şerbeti dizisinde rol alan Sıla Türkoğlu geçtiğimiz günlerde Mardin ziyaretinden paylaştığı oldukça samimi fotoğrafları ile dikkat çekmişti. Güzel oyuncu paylaştığı fotoğraflarda saf güzelliği ve verdiği pozların sempatikliği ile de adından söz ettirdi. Fotoğrafların altında ise ‘’Mardin Kapısından Atlayamadım’’ notunu düşen güzel oyuncu fotoğrafı görenleri ise adeta kahkahalara boğdu.

Güzel oyuncunun paylaştığı fotoğraflar sonrasında ise rol aldığı projeler de takipçileri tarafından yakından ilgi duyulmaya başladı. Oyunculuk hayatına ilk olarak 2018 yılında başlayan Türkoğlu Ağlama Anne dizisinde rol almıştı. Daha sonra Emanet dizisinde de karşımıza çıkan güzel oyuncu son olarak Kızılcık Şerbeti dizisinde gösterdiği olağanüstü performansıyla dikkatleri üzerine çekti.

Sıla Türkoğlu Instagram Hesabı Nedir?

18 Nisan 1999 yılında İzmir’de dünyaya gelen güzel oyuncu Instagram hesabı üzerindeki paylaşımlarıyla da dikkat toplamaya devam ediyor. Özellikle de aktif olarak kullandığı sosyal medyası hayranları tarafından çokça merak ediliyor.

Sıla Türkoğlu Instagram üzerinde silaaturkoglu kullanıcı ismiyle yer alıyor. Güzel oyuncunun toplamda 2,6 milyon takipçisi bulunuyor. Toplamda 152 gönderisi bulunan oyuncu diğer taraftan 286 kişiyi takip ediyor. Paylaştığı fotoğraflar ortalama 200.000 beğeni ve sayısız yorum alıyor. Öne çıkarılanlar kısmını da aktif şekilde kullanmayı ihmal etmediğini söyleyebiliriz.

Melike Şahin, Harbiye’de 10 Bin Kişiye Unutulmaz Bir Konser Deneyimi Yaşattı Melike Şahin, Harbiye’de 10 Bin Kişiye Unutulmaz Bir Konser Deneyimi Yaşattı

Editör: Şahsüver ÇITIR