Samsung Galaxy S24 Ultra, 2024'ün En Güçlü Yapay Zeka Telefonu Titanyum Tasarımlı Samsung Galaxy S24 Ultra, 2024'ün En Güçlü Yapay Zeka Telefonu Titanyum Tasarımlı

Çift SİM destekli teknolojisini dünya bültenine sunan ve bu noktada tablet anlamında bir ilki gerçekleştirmeyi hedefleyen Redmi firması tablet alanında yeni amiral gemisi olmasını hedeflediği modelini satışa sunmaya hazırlanıyor. Henüz tanıtım videosu gelmemiş olsa da paylaşılan ve sızdırılan haberler bütününde tablet hakkında pek çok teknolojik ve tasarım odaklı olan bilgiler medya ile sızdırılıyor.

Sızdırılan bilgiler arasında ürünün lansman tarihine kadar olan pek çok detaylı bilgiye de yer veriliyor. Ürünün ana tanıtım gününü ise birkaç gün içerisinde Hindistan’daki lansman alanında olması bekleniyor.

Redmi Pad SE 29 Temmuz’da Tanıtıma Sunuluyor!

Redmi Pad Se 8.7 Geliyor

Redmi Pad SE bütün özellikleri ile birlikte bugün gün yüzüne çıktı. Henüz kim tarafında paylaşıldığı belirlenmemiş olsa da çoğu kullanıcının eski bir Redmi çalışanı tarafından olduğunu tahmin ettiği bilgiler kamuoyunda geniş yankı buluyor. Redmi Pad SE 8.7 veya 4G ismi ile piyasadaki yerini alması beklenen ürün bir diğer taraftan yapılan sızıntı haberler ile parçaların birleştirilmesi sonucu nasıl bir ürün haline geleceği yankı buluyor.

Adındna anlaşılacağı üzere 8.7 inçlik bir ekran boyutuna sahip olması beklenen tablette ekran panelinde ise 1340 x 800 piksel görüntülere sahip olması bekleniyor. 90 Hz yenileme hızı ile birlikte gelecek olan üründe 1500:1 kontrast oranı bulunuyor. DC karartma ve TUV Rheinland gibi özellikler de ürünün ekstrası olarak karşımıza çıkıyor.

Teknik Detaylarıyla Redmi Pad SE 8.7

Üst kısmında 5 megapiksellik bir selfie kamerası bulunan tablette aynı zamanda arka tarafında ise 8 megapiksel değerinde bir arka kamerası yer alıyor. LED flaş da hemen kameranın alt kısmında şık bir şekilde konumlanıyor.

18 W hızlı şarj destekli olan tabletin 6650 mAh değerinde pili ile uzun vadeli çalışma imkanı sağlıyor. Bunun yanı sıra 4 GB RAM özellikleri ile ve depolama tarafındaki 128 GB lik bir alanı ile bizleri karşılıyor.

Editör: Şahsüver ÇITIR