Tff Süperligi 32. Hafta karşılaşmasında Ankara Eryaman stadyumunda İstanbul temsilcisi Kasımpaşa ‘yı konuk eden MKE Ankaragücü oynanan karşılaşmadan beraberlik ile ayrıldı. (0- 0 )

     Taraftar desteğini arkasına alan MKE Ankaragücü Kasımpaşa karşılaşmanın ilk 45 dakikasını donuk geçen bir oyun ile soyunma odasına 0-0 beraberlikle girdi. Tolunay hocanın verdiği taktikler ile karşılaşmanın ikinci yarısına yüksek tempoda başlayan Başkent temsilcisi Kasımpaşa’nın gol yollarını bir hayli zorladı, oyun düzeni ve gol yolları neredeyse Ali Sowe üzerine kurulan taktikle daha çok pozisyona giren Ankaragücü oyun tarzını daha da hareketlendirdi, bir çok pozisyondan yararlanamayan Ankaragücü son olarak yine maçım hakemi Bahattin Şimşek’in vermiş olduğu yanlış kararlar sonucu ile galibiyeti elinden kaçırmış oldu desek yeridir.

     Son zamanlarda maçı yöneten hakemlerin takımlar üzerine verdiği yanlış kararlar ve görmezden gelinen pozisyonlar maalesef birçok takımın canını yaktığı gibi bu maçta ’da Ankaragücü’nün bariz açık olan penaltısı görmezden gelinerek VAR ‘a bile gitme gereği duyulmayarak es geçilmiştir. Ligde puan kaybına tahammülü olmayan Başkent temsilcisi verilen bu yanlış kararlar nedeni ile ağır yaralar almaktadır, merak ediyoruz bu verilen kararların İstanbul ego manyasında oynanan karşılaşmalarda verilemeyeceğini artık açık bir şekilde görebiliyoruz ve bu kararlar bir çok Anadolu takımının başını yakacak gibi görünüyor.

    Ligde kalma mücadelesi veren Ankaragücü Ziraat Türkiye kupası yarı final ilk karşılaşmasında İstanbul Temsilcisi Medipol Başakşehir FK ‘e konuk olacak

Ligde geçirdiği zor günleri aşacağından emin olduğumuz Ankaragücü Türkiye kupası yarı final ilk karşılaşmasından puan veya puanlar alarak Ankara’ya döndüğü takdirde final kapısını aralamış olacaktır Ankara’da oynanacak karşılaşmadan ‘da taraftar desteği ile final yoluna gideceğinden hiç şüphemiz yoktur, şuanda öncelik Türkiye kupası olan Başkent temsilcisi Kupa maçının ardından Trabzonspor ile karşılaşacağı 33. Hafta lig karşılaşmasına hazırlanacaktır, daha önce kupadan elediği Trabzonspor’u tekrar yenerek  kolaylıkla üç puan alacağından şüphemiz yoktur.

 HAYDİ ANKARAGÜCÜ

HAYDİ KUPA BEYİ

HAYDİ İMALAT-I HARBİYE

ZAFER İNANANLARIN OLACAKTIR