Spor Toto Süper lig 21.Hafta Karşılaşmasında MKE Ankaragücü Eryaman' da - Gaziantep FK ‘yı ağırladı, Zorlu geçen 90 dakikada gülen taraf Gaziantep ekibi oldu.

Türkiye kupasında ve ligde aldığı galibiyetler ile moral depolayan Başkent ekibi kendi sahasında karşılaşmaya mutlak galibiyet parolası ile çıktığı ve taraftarlarının da desteğini arkasına alarak üç puan almak için sahaya çıktı maçın ilk düdüğü ile karşılaşma başlarken gözler 2 hafta üst üste seyir zevki yaşatan bir takım bekledi.

Fakat oynanan futbol hem ekran başındakilere gemde stadyumu dolduran taraftarlar için hayal kırıklığı oldu. Gaziantep FK savunmasını bir türlü aşamayan Ankaragücü bulduğu pozisyonları da maalesef gole çeviremedi.

Deplasman öncesi Erol hoca ile yollarını ayıran Antep ekibi herkes tarafından kesin yenilir gözüyle bakılırken tam tersi oldu, Ankaragücü’nün oyun stilini iyi analiz eden Gaziantep FK başkent ekibi karşısında güçlü bir savunma yaparak istediği sonucu aldı.

Cömertçe harcanan pozisyonlar maalesef Ankaragücü’ne eksi puan olarak döndü. Bugün oynanan karşılaşma bir kez daha göstermiş oldu ki “atamayana atarlar “ sözünün adeta sağlaması oldu, şimdi mağlubiyeti geride bırakalım

Ankaragücü’nün en büyük sıkıntılarından biri yapılamayan transfer veya transferler… Bu takım artık bir alt lige düşmeyi kaldırabilecek bir potansiyelde değildir bir ülkenin BAŞKENT takımına bu yakışmaz ve yakıştırılamaz.

Bugün oynanan karşılaşma ve oynanan futbol nazar boncuğu olsun isteriz, Hep diyoruz ya “BÖYLE BAŞKENT ZORUMUZA GİDİYOR”

Kilometrelerce yol gelip takımlarını yalnız bırakmayan Gaziantep FK taraftarlarını da tebrik ediyorum inşallah kazasız belasız evlerine dönerler…