Lige Mustafa Dalcı ile başlayan Ankaragücü oynanan karşılaşmalarda maalesef istediği sonuçları alamaması tarafların ‘da hocaya büyük tepkisinden sonra Faruk Koca ve yönetimi Mustafa Dalcı ile yollar ayrıma kararı almış ardından Ömer Erdoğanla anlaşmaya varmıştır.

Ömer Erdoğan’la birlikte iyi bir ivme yakalayan Ankaragücü ligde olumlu sonuçlar almaya başlamıştır fakat bu güzel günler maalesef çok kısa sürmüştür. Ömer Erdoğan’ın yapmış olduğu açıklamada, istenilen transferlerin olmaması yönetim ve hoca arasında bir gerginlik yaşamasına neden olmuştur. Bununla kabine Ankaragücü yönetimi Ömer Erdoğan’la yolları ayırmış ve ardından Ankaragücü eski futbolcusu olan Sedat Ağçay‘la yola çıkma kararı almıştır.

Sedat Ağaca yönetiminde Ankaragücü çıkmış olduğu iki karşılaşmadan 1 galibiyet ve 1 mağlubiyet almıştır. Bir türlü istenilen sonuca ulaşamayan Ankaragücü ve yönetimi son olarak Tolunay Kafkas'la yola devam etme kararı almıştır. Taraflarında büyük tepkisini çeken bir anlaşma olan Tolunay Kafkas Ankaragücü ile olan ilk sınavını Başakşehir deplasmanında verecek olan Kafkas ve öğrencileri ardından Ankara’da Ziraat Türkiye Kupasında Trabzonspor’la karşılaşacaktır ,dilleriz Ankaragücü artık hak ettiği yerde olsun ve bu başarısızlıklar artık son bulsun ve Artık güçlü bir Ankaragücü izleyelim.