Ankara'nın Çankaya ilçesinde, aile içi bir şiddet yaşandı. Naci Çakır Mahallesi'ndeki bir apartmanda meydana gelen olayda, Murat Keklik isimli bir baba, iki çocuğunu rehin aldıktan sonra onları tabancayla vurarak öldürdü ve ardından aynı silahla intihar etti.

Önce Çocuklarını Sonra Kendini Vurdu!

son dakika

Olay, Çankaya ilçesi Naci Çakır Mahallesi 758'inci Cadde'de bulunan bir apartmanda gerçekleşti. Murat Keklik, 14 yaşındaki oğlu Yağız Keklik ve 11 yaşındaki kızı Doğa Keklik'i evde rehin aldı. Çevredekilerin durumu fark etmesi üzerine polis ve sağlık ekiplerine haber verildi. Ne yazık ki, ekipler olay yerine vardığında üçünün de hayatını kaybettiği tespit edildi.

Edirne Keşan'da Feci Kaza: Kamyonet Traktöre Çarptı, 3 Ölü, 1 Yaralı! Edirne Keşan'da Feci Kaza: Kamyonet Traktöre Çarptı, 3 Ölü, 1 Yaralı!

Olayın ardından cumhuriyet savcısı ve olay yeri inceleme ekipleri derhal bölgeye sevk edildi. Baba ve iki çocuğunun cesetleri, yapılan incelemenin ardından Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Polis, olayla ilgili geniş çaplı bir soruşturma başlattı.

Edinilen bilgilere göre, Murat Keklik eşiyle boşanma sürecindeydi ve aile, olaydan kısa bir süre önce mahalleye taşınmıştı. Olayın ardından mahalle sakinleri ve tanıdıkları, ailenin yeni taşındığı ve bu tür bir olayın yaşanmasından duydukları şoku ifade ettiler.