EURO 2024 son 16 turunda karşılacak olan Avusturya ve Türkiye maçını TRT 1 ekranlarından HD kalite canlı olarak nasıl izlenebileceğinden bahsedeceğiz. TRT 1 Avrupa maçlarında zaman zaman frekans değişikliği yapabiliyor ve bu durumda izleyiciler oynanan maçı izleyemiyorlar. TRT 1 maç yayını frekans ayarı nasıl yapılır? Avusturya Türkiye maçı canlı olarak nasıl izlenir. Bu kritik mücadele, Leipzig Stadyumu'nda gerçekleşecek ve Türk futbolseverler için büyük önem taşıyor. Maç, 2 Temmuz Salı günü saat 22:00'de başlayacak ve TRT 1 kanalında canlı olarak yayınlanacak. Futbol tutkunları, bu önemli karşılaşmayı şifresiz izleyebilecekler.

Şifresiz TRT 1 Avusturya - Türkiye Maçı Canlı İzle!

Türkiye Avusturya Maçı

EURO 2024'te heyecan artıyor. Türkiye, Avusturya ile son 16 turunda karşı karşıya gelecek. F Grubu'ndan 6 puanla ikinci sırada yer alarak bu tura yükselen A Milli Takım, çeyrek final yolunda önemli bir sınav verecek. Maç, 2 Temmuz Salı günü saat 22:00'de Leipzig Stadyumu'nda oynanacak ve TRT 1 kanalında canlı olarak yayınlanacak.

Türkiye, grubunda Gürcistan, Çekya ve Portekiz ile mücadele etmiş ve ikinci olarak çıkmıştı. Bu turda Avusturya gibi güçlü bir rakiple karşılaşacak olan Milli Takım, turnuvada daha ileri gitmek için büyük bir fırsat yakalamış durumda. Maç, hem takımın stratejisi hem de oyuncuların performansı açısından büyük önem taşıyor.

Türkiye'nin muhtemel ilk 11'i şöyle sıralanıyor: Kalede Mert Günok; savunmada Mert Müldür, Kaan Ayhan, Abdülkerim Bardakcı, Ferdi Kadıoğlu; orta sahada İsmail Yüksek, Salih Özcan, Arda Güler, Orkun Kökçü; forvette Kenan Yıldız ve Barış Alper Yılmaz. Takım, Hakan Çalhanoğlu ve Samet Akaydin'in kart cezaları nedeniyle eksik olacak. Avusturya ise Patrick Wimmer'in cezası nedeniyle ondan yoksun bir kadro ile sahada yer alacak.

Bu maç, aynı zamanda sarı kart sınırında olan oyuncular için de büyük önem taşıyor. Türkiye'den Zeki Çelik, Salih Özcan, Kenan Yıldız, İsmail Yüksek, Mert Günok, Uğurcan Çakır, Mert Müldür, Orkun Kökçü, Kaan Ayhan ve Arda Güler, sarı kart görmeleri halinde sonraki maçlarda cezalı duruma düşecek.

TRT 1 Frekans Bilgileri

TRT bu açıklamanın altına yaptığı paylaşımda yayınları kesintisiz olarak izleyebilmek için frekans bilgilerinin güncellenmesi gerektiğini vurguladı.

UYDU: Türksat 4A

Frekans: 11794

EURO 2024'te Tarihi Zafer: Türkiye, Avusturya'yı 2-1 Yendi, Merih Demiral Maçın Yıldızı! EURO 2024'te Tarihi Zafer: Türkiye, Avusturya'yı 2-1 Yendi, Merih Demiral Maçın Yıldızı!

Polarizasyon: V (Dikey)

Sembol Oranı 30000

FEC: 3/4