Edirne'nin Keşan ilçesinde meydana gelen trajik bir trafik kazasında biri çocuk üç kişi yaşamını yitirdi, bir kişi ise yaralandı. Kaza, Keşan-Gelibolu kara yolu Destek Kıtaları Kavşağı yakınlarında sabah saatlerinde gerçekleşti.

Kazanın Detayları

Olay, saat 08.00 sıralarında, Mustafa Karayiğit'in (34) yönetimindeki 52 ADS 569 plakalı eşya taşıyan kamyonetin, aynı yönde ilerleyen ve S.K. (68) tarafından kullanılan 22 ACP 663 plakalı buğday yüklü traktör römorkuna arkadan çarpması ile gerçekleşti. Çarpmanın şiddetiyle kamyonette bulunan Mustafa Karayiğit, Beytullah Karayiğit (18) ve Emin Karayiğit (12) olay yerinde hayatını kaybetti.

Kazada yaralanan traktör sürücüsü S.K., olay yerine hızla intikal eden sağlık ekiplerince yapılan ilk müdahalenin ardından Keşan Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. S.K.'nın sağlık durumu hakkında detaylı bilgi verilmezken, tedavisinin devam ettiği öğrenildi.

İhbar üzerine olay yerine polis, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kazazedelerin cenazeleri, savcı ve polis ekiplerinin olay yerindeki incelemelerinin ardından hastanenin morguna kaldırıldı.

Bekir Karasu'yu Kim Öldürdü? Elleri Bağlı Cesedine Ulaşıldı Bekir Karasu'yu Kim Öldürdü? Elleri Bağlı Cesedine Ulaşıldı

Kamyonetin, Ordu'dan Çanakkale'nin Gelibolu ilçesine eşya taşıdığı bilgisi paylaşıldı. Kazaya ilişkin başlatılan soruşturmanın sürdüğü ve kazanın nedenine yönelik detaylı bir araştırma yapıldığı bildirildi.