"Akıllı gözlük" terimi, artırılmış gerçeklik ekranlarından canlı yayın kameralarına, sesli asistan donanımlı kulaklıklara kadar yüzünüzde takabileceğiniz tek bir gözlükle sayısız işleve sahip olduğunuz anlamına gelir. Piyasaya sürekli yeni modeller çıkan akıllı gözlüklerin hangilerinin sizin için en iyi olabileceğini merak etmişsinizdir. Yazımızın devamında tüm sorularınızın cevaplarını bulabilirsiniz.

Viture Pro XR Gözlükleri

Viture Pro Xr Gözlükleri

Çevrenizi tarayabilen ve baktığınız şeye dayalı olarak canlı güncellemeler ve bağlamsal bilgiler sağlayabilen tam işlevsel, kendi kendine yeten artırılmış gerçeklik gözlüklerinden hâlâ uzask olabilirsiniz. Ancak Viture Pro XR Gözlükleri sayesinde nispeten daha geniş ve canlı görüş alanı yakalamanız mümkün.

Rokid Max

Rokid Max

Rokid Max, iki nedenden ötürü listemizde bulunuyor. Birincisi, 50 derecelik görüş alanıyla en geniş görüş alanına sahiptir. İkincisi, Viture akıllı gözlüklerde olduğu gibi her göz için ayrı odak ayarları vardır, Bu model, Viture Pro'dan daha geniş görüş alanına sahip tek akıllı gözlüktür ancak Viture önemli ölçüde daha parlak ve daha canlı görüş sunar.

Ray-Ban Meta Akıllı Gözlükler

Ray Ban Meta Akıllı Gözlükler

Ray-Ban Meta Akıllı Gözlük, listemizin bir diğer üyesi. Bu gözlüklerde kendi bakış açınızdan fotoğraf çekmek, video kaydetmek ve hatta canlı yayın yapmak için 12 MP kamera bulunur. Gördüğünüz her şeyi doğrudan Instagram'da açabilir veya telefonunuza kaydedip istediğiniz sosyal medya ağınıza yükleyebilirsiniz.

Hollanda Milli Takım İnstagram Hesabı - Maçtan Önce Bir Selam Yolla! Hollanda Milli Takım İnstagram Hesabı - Maçtan Önce Bir Selam Yolla!

XReal Air 2

Xreal Air 2

XReal Air 2, özellikle şens takmıyorsanız size çin mükemmel uyum sağlayabilir. Saatin kırmızı versiyon göz alıcıdır ve bu kategori için benzersizdir; siyah versiyon ise biraz daha düz mat kaplamayla daha mütevazı görünür.

Amazon Echo Frames (3. Nesil)

Amazon Echo Frames (3. Nesil)

Ses gözlükleri, kulaklıkları çerçevelerine etkili bir şekilde yerleştirir ve kullanıcıların çevreye zarar beröedem sesi kulaklarınıza yansıtmayı hedefler. Bu özelikleri sayesinde Amazon Echo Frames, 2024 en iyi akıllı gözlükler listesinde  kendine yer buldu.