Survivor All-Star'ın son bölümünde yaşanan olayla birlikte, Seda Aktuğlu'nun Kolombiya'da birinin telefonunu kullanma girişimi polis operasyonuna sebep oldu. 

Survivor yarışmacıları, ödül oyununun ardından Kolombiya ödülü kazandı. Ancak, bu ödülün ardında yaşanan olaylar izleyicileri şaşkına çevirdi. Seda Aktuğlu, ödül sırasında kural ihlali yaparak Kolombiya havaalanındaki birinden telefon istedi.

Fuze Filmi Final Sahnesi İstanbul’da Nerede Çekildi? Fuze Filmi Final Sahnesi İstanbul’da Nerede Çekildi?

Babasına Mesaj Gönderme Çabası: WiFi Sorunu ve Ortalığı Karıştıran Not

Seda Aktuğlu, Kolombiya'da olduğu sırada babasına mesaj göndermeye çalıştı. Ancak, havaalanındaki şahsın WiFi'sinin çalışmaması üzerine genç yarışmacı, not bırakarak durumu izleyicilere dehşete düşüren bir hal aldı. 

Kaçırılma İhbarı: Polis Operasyonu ve Havaalanında Bekletilen Yarışmacılar

Telefonun sahibi, Seda Aktuğlu'nun kaçırıldığını düşünerek durumu hemen polise bildirdi. Bu ihbar sonucunda Kolombiya'da ve Dominik'te polis operasyonları başlatıldı. Survivor yarışmacıları Dominik'e döndüklerinde ise havaalanında yaklaşık 1 saat boyunca bekletildi.

Acun Ilıcalı'dan Açıklama: "Aklın Yerinden Gitmesi"

Olayın ardından Survivor'un yapımcısı Acun Ilıcalı, "İki ülkenin emniyet teşkilatını birbirine soktu. Her şeyi tehlikeye atabilecek son derece anlamsız sebep... Aklın yerinden gitmesi" açıklamasını yaparak yaşananları değerlendirdi.

Aktuğlu, 5 Ödülden Yararlanamayacak

Bu olayın ardından Seda Aktuğlu'nun kural ihlali nedeniyle 5 ödülden mahrum bırakılacağı belirtildi. Survivor All-Star tarihinde benzeri görülmemiş bu olay, izleyicileri ve yapımcıları şaşkına çevirdi.

Editör: Haber Merkezi