Sinema Şöleni Başlıyor Bu Hafta 11 Yeni Film Vizyonda, "Alacakaranlık" Yeniden Perdelerde! Sinema Şöleni Başlıyor Bu Hafta 11 Yeni Film Vizyonda, "Alacakaranlık" Yeniden Perdelerde!

FOX TV kanalı adının NOW olarak değişmesinden sonra ekranlarda yayınladığı iddialı yapımlarla da ilgi çekmeye devam ediyor. Yeni Dizi Kötü Kan Nerede Çekildi? Konusu ve Kadrosu izleyiciler tarafından merak ediliyor. Bu kervana son olarak da Kötü Kan dizisi dahil oluyor. İzleyicilerin fragmanlarda gördükleri ile adeta mest oldukları dizide hem konu hem de dizideki başarılı oyuncular nedeniyle ilgi çekiyor. Sadece başrolleri değil dizinin hemen hemen tüm oyuncularının çok büyük sanatçılar olması nedeniyle de daha şimdiden fragmanları dahi izlenme rekorları kırıyor. Dizi sadece NOW ekranlarında değil dijital platformlarda da yayınlanmaya başlıyor.

Dizideki Oyuncular Kimler Olacak?

Yeni Dizi Kötü Kan Nerede Çekildi Konusu Ve Kadrosu

Kötü Kan dizisi hakkında en merak edilen detaylardan bir tanesi de dizi kadrosunda kimlerin yer alacağı soruları oluyordu. Bu noktada dizi oyuncularından başrollerde Damla Sönmez ve Ertan Saban yer alıyor. Başrol oyuncuların yanı sıra dizide yer alan diğer oyuncular da oldukça merak uyandırıyor.

Levent Ülgen, Gonca Sarıyıldız, Alayça Öztürk, Murat Göçmez, Ziya Kürküt, Halil İbrahim Kurum, Deniz Bolışık, Meltem Gülenç, Nazlı Senem Ünal gibi pek çok oyuncu da bu dizide alacakları rol ile ekran karşısına çıkıyor. Bu isimlerin olmasından çok dizide nasıl bir rol üstlenecekleri daha çok ilgi çekiyor. Dizinin konusuna gelecek olursak aslında bir uyarlama dizisi olduğu iddiası da güçlü konumda yer alıyor.

Kötü Kan Dizisinin Konusu Ne Olacak?

Uyarlama diziler arasında gösterilen Kötü Kan dizisinde Barış Erdoğan ve İlker Arslan senaryoyu üstleniyor. Birkaç yabancı dizi ile benzer nitelikleri olsa da Kötü Kan dizisi için ‘’Uyarlama değil’’ açıklaması geliyor.

6 Eylül cuma günü NOW Tv ekranları ile birlikte izleyicileri ile buluşacak olan dizinin konusuna dair ise henüz bir bilgi kaynağımız bulunmuyor. Dizinin fotoğraflarında ise entrika dizisi ve komedi karışımı biz senaryonun bizleri beklediğini açık bir şekilde gördüğümüzü söyleyebiliriz. Ancak tam detaylı konuyu ilk bölümden sonra anlayacağız.

Editör: Şahsüver ÇITIR