Artık yazlık dizilerin sona ermesi ile birlikte uzun soluklu projeler ekranlardaki yerini daha sık almaya başlıyor. TRT dizileri de bu sektörde uzun süre yayında olmasını bekledikleri dizi projelerini fragmanları ile yayınlamaya başladı. Şebeke dizisi de TRT ekranlarında reyting anlamında olumlu sinyaller veren diziler arasında yer alıyor. Dijital platform tabii ekranlarında da yayınlanacak olan dizinin hem kadrosu hem de konusu daha şimdiden nefes kesiyor. 7 Mayıs tarihi itibariyle yayınlanan bu dizide şu ana kadar 10 bölüm yayınlandı bile. İlerleyen bölümlerde ne olacağı ise çok merak uyandırıyor.

Şebeke Dizisi Oyuncu Kadrosunda Kimler Var?

Şebeke dizisinin konusu kadar dizide rol alan oyuncuların kimler oldukları da merak ediliyor. Güçlü bir kadroyla ekranlara merhaba diyen Şebeke dizisinde dijital platformda yayınlanan 10 bölüm itibariyle kemik kadro daha şimdiden beğeni topluyor.

Shogun Dizisi ne Anlatıyor? Bilmeniz Gereken Tüm Detaylar! Shogun Dizisi ne Anlatıyor? Bilmeniz Gereken Tüm Detaylar!

Dizinin ana karakterlerinde Furkan Palalı ve Pelin Karahan yer alıyor. Yardımcı başrol rollerinde ise Eren Hacısalihoğlu ve Ceyda Ateş yer alıyor. Özellikle de bu şekilde eski ve yeni oyuncu adaylarını bir araya getirmeyi hedefleyen Şebeke dizisi ile birlikte güzel bir senaryo da bizi bekliyor.

Şebeke Dizisinin Konusu Ne Olacak?

Şebeke dizisinin konusu da tıpkı dizi oyuncularının kadrosu gibi oldukça güçlü bir senaryo ile geliyor. Ana karakter olan gazeteci devlet kapsamında her birimde gizli bir ajan rolü oynuyor. Araştırmalarını sürdürürken bir anda infaz edilen gazetecinin cinayetini ise Başkomiser Ali rolünü oynayan Furkan Palalı takip ediyor.

Cinayetin faillerini araştırırken diğer taraftan da örgütün temellerini araştıran polis sürece dahil oldukça daha da karmaşık bir hal alır ve başına çok daha büyük işler gelmeye başlar. Dizinin kalan bölümlerinde ise daha entrika dolu ve karmaşık bir senaryo ile birlikte bölümleri izleyeceğimiz ise belli oluyor.

Editör: Şahsüver ÇITIR