Kızılcık Şerbeti'nin Merakla Beklenen Yeni Sezonu İçin Geri Sayım Başladı! Kızılcık Şerbeti'nin Merakla Beklenen Yeni Sezonu İçin Geri Sayım Başladı!

Yaptıkları sezon finali ile pek çok izleyeni hüzne boğan Kızılcık Şerbeti dizisinde çok sürpriz ayrılıklar meydana gelmişti. Bu ayrılıklarla adeta final yapmış gibi bir etki bırakan dizinin yeni sezonu için ise bu boşluğu doldurma çalışmaları devam ediyor.

 Dizinin senaryosuna doğrudan etkisi olan Yiğit Kirazcı, Serkan Tınmaz, Müjde Uzman ve Selin Türkmen gibi oyuncuların ayrılığı sonrası yerlerini birkaç kişi ile doldurmak isteyen senaryo ekibi ve yönetmenler kolları daha şimdiden sıvıyor.

Şebnem Bozoklu’dan Sonra O İsim De Dizide!

Geçtiğimiz günlerde dizinin tatil arası vermesine rağmen pek çok dedikodu yayılmaya başlamıştı. Özellikle de sezon finalindeki ayrılıkların üzerine iddialı bir kadro kurarak eski oyuncuları aratmamak isteyen Kızılcık Şerbeti dizisinde Şebnem Bozoklu gibi usta bir oyuncunun da diziye katılacağı söylenmişti. Dönmez’in hangi karakterde oynayacağı ve dizide ne gibi bir rol üstleneceği gibi sorulara cevap aranırken yeni bir oyuncu haberi ile adeta tekrardan heyecan yaratıldı.

Kızılcık Şerbeti Bomba İsim

Gazeteci Birsen Altuntaş’ın yapmış olduğu habere göre ünlü erkek oyuncu da dizideki yerini alarak yepyeni senaryoda müthiş bir rolde oynayacak. Altuntaş’ın haberine göre bu yeni oyuncu ise Fırat Çelik oluyor. Fırat Çelik’İn ise Cemal isimli bir karaktere hayat vereceği ve Kızılcık Şerbeti dizisinde oynamaya başlayacağı şeklinde haberler gelmeye devam ediyor.

Cemal Krakteri Kıvılcım ile Aşk mı Yaşayacak?

Diziye yeni katılacak olan Cemal karakteri ile dizideki Kıvılcım arasında bir aşk yaşanacağına yönelik de çeşitli söylentiler gelmeye devam ediyor. Öyle ki büyük aşkı olan Ömer’in eski damadının yeni karısı ile beraber olduğunu öğrenen Kıvılcım ile aralarında bir aşk yaşanacağı söyleniyor.

Cemal karakterinin ise bir yayınevi sahibi olarak rolünü üstleneceği ve Kıvılcım ile yeni bir ortaklık kurma noktasına kadar ilerleme kaydedecekleri söyleniyor. Bu ortaklığın ise ilerleyen günlerde büyük bir aşka dönüşeceği tahmin ediliyor.

Editör: Şahsüver ÇITIR