Lionsgate film stüdyosu, pop müziğin efsane ismi Michael Jackson'ın hayatını konu alan "Michael" isimli biyografik filmin vizyon tarihini resmen açıkladı. Yönetmen koltuğunda Antoine Fuqua'nın oturacağı bu projenin, 18 Nisan 2025 tarihinde izleyicilerle buluşacağı duyuruldu. Merakla beklenen filmde, Jackson'ın yeğeni Jaafar Jackson, amcasının ikonik rolünü üstlenecek.

Son dönemde Michael Jackson ile ilgili tekrar gündeme gelen iddialar henüz somut bir delil ile ortaya çıkarılamadı. Epstein davasında adını duyuran Jackson gerçekten ilgili miydi henüz bilinmiyor. Hayranları filmi beklerken bir yandan da Jackson ile ilgili gerçekleri araştırıyorlar.

Jaafar Jackson: Amcasının Ayak İzlerini Takip Ediyor

Yeğen Jaafar Jackson, sosyal medya hesapları üzerinden yapmış olduğu duyuruyla, amcası Michael Jackson'ı canlandıracağı bu önemli projeye olan heyecanını paylaştı. Jaafar'ın bu roldeki performansı, izleyicilere Michael Jackson'ın sanat dünyasındaki etkileyici mirasını daha yakından keşfetme fırsatı sunacak.

Filmde Neler Bekleniyor?

John Logan'ın kaleme aldığı senaryo ve Graham King'in yapımcılığını üstlendiği "Michael" filmi, Michael Jackson'ın yaşamının tüm yönlerine odaklanacak. Zaferlerinden trajedilere, insani yönünden kişisel mücadelelerine ve yaratıcı dehasına kadar her detay, izleyicilere unutulmaz bir hikaye sunacak. Ancak, filmin çocuk istismarı iddiaları gibi tartışmalı konulara ne kadar dokunacağı ise belirsizliğini koruyor.

Çağatay Ulusoy Yepyeni Projesi Centilmen İle Geliyor! Çağatay Ulusoy Yepyeni Projesi Centilmen İle Geliyor!

Film içerisinde acaba Jackson ile ilgili ifşalar verilecek mi, Epstein davasına dair bir açık olacak mı diye bekleniyor. 

Pop Müziğinin Kralı Michael Jackson

Michael Jackson, pop müziğin Kralı olarak anılmaktadır. Müzik kariyerine genç yaşta The Jackson 5 grubuyla başlayan sanatçı, solo kariyerine adım attığında dünya çapında bir fenomen haline geldi. "Thriller" albümü, tarihin en çok satan albümlerinden biri olarak kayıtlara geçerken, sahne performansları ve dans yetenekleriyle de efsaneleşti. Ancak, ölümünden sonra bile çeşitli skandallar ve iddialarla anılmaya devam etti.

Lionsgate'in duyurduğu bu biyografik film, Michael Jackson'ın hayatının perde arkasına ışık tutarak, izleyicilere unutulmaz bir sanatçının öyküsünü sunmaya hazırlanıyor.

Editör: Haber Merkezi