1. Haberler
  2. Kültür Sanat Haberleri
  3. Çağatay Ulusoy Yepyeni Projesi Centilmen İle Geliyor!

Çağatay Ulusoy Yepyeni Projesi Centilmen İle Geliyor!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Çağatay Ulusoy dizilerde gösterdiği performanslarla bir adım öne çıkıyor. Özellikle de geçmişte oynadığı platformlarda ve kanallarda gösterdiği performansı dikkat çeken yakışıklı oyuncunun bu son oynamaya hazırlandığı Centilmen dizisi hakkında detaylar ve ne zaman çıkacağına yönelik pek çok detay da daha şimdiden merak konusu oluyor. Dizinin çekimlerine başlanmasının hemen ardından fragmanı yayınlanan ve hangi gün hangi kanalda veya platformda izlenebilir olacağına dair spekülasyonlar sürüyor. İşte Çağatay Ulusoy dizisi ve merak edilenler…

Centilmen Dizisi Ne Zaman Vizyona Girecek?

Çağatay Ulusoy’un da yer aldığı oldukça heyecan verici dizinin çekimlerine çok kısa bir süre öncesinde başlanmıştı. Bu diziye ilişkin konusu ile ilgili pek çok kafalarda da soru işareti oluşuyor. Dizide bir jigolo rolünde oynayacak olan Çağatay Ulusoy, Mahsun J dizisine benzer bir yapım ile ekran karşısına geliyor.

Fragmanında gördüğümüz üzere yine farklı bir saç stili ile karşımıza gelen Çağatay Ulusoy, dizinin 26 Eylül tarihinde ilk sezonunun paylaşılacağını açıklamıştı. Bu dizinin izlemek isteyenler için ise Netflix üzerinden diledikleri gibi seyir zevkini sürdürebilmelerine olanak tanınıyor. Dizide Çağatay Ulusoy’un yanı sıra Ebru Şahin, Şenay Gürler gibi güçlü kadın karakterlerin de yer almasını bekliyoruz.

Saygın ve lüks dolu hayata sahip olan bir karakterin kısa süre içinde aldığı farklı teklifler ve kararlarla birlikte hayatının değişmesini izleyeceğimiz dizinin senaryosu oldukça merak uyandırıyor.

Çağatay Ulusoy Instagram Hesabı Nedir?

Çağatay Ulusoy dizisi ile birlikte pek çok merak edilen noktalardan bir tanesi de Instagram hesabının ne olduğu olarak ön plana çıkıyor. Yakışıklı oyuncunun dizide oynayacağı rol ile hayranları Instagram hesabında yaptığı paylaşımları da ilgiyle izliyor.

Instagram üzerinde ‘’cagatayulusoy’’ ismiyle bilinen ünlü oyuncunun 10 milyonu aşkın takipçisi ve 118 takip ettiği bulunuyor. Bununla beraber çok aktif kullanmadığı hesabında 127 gönderisi mevcut…

Çağatay Ulusoy Yepyeni Projesi Centilmen İle Geliyor!
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Asayiş Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!