İngiliz yazar J. K. Rowling’in kaleme aldığı ve sinemaya uyarlanan bu büyülü evren artık dijital platformda dizi olarak izleyiciyle buluşmaya hazırlanıyor. Proje, çok sayıda izleyici kitlesine ulaşmayı hedefliyor ve oyuncu seçimi süreci de büyük heyecanla başladı. Hepimiz efsanevi evrende yeni karakterlerin hayat bulacak olmasının heyecanını yaşıyor.

2001 yılında Felsefe Taşı ile başlayan serüven 2011’de Ölüm Yadigarları 2"ile sona ermişti. Sekiz filmlik seride Daniel Radcliffe Emma Watson ve Rupert Grint gibi isimler, Harry Hermione ve Ron karakterleriyle hafızalarda yer etti. Bu üçlü yıllar boyunca milyonlarca dolarlık kazanç sağlarken, hayranları da onlara büyük bir bağlılık geliştirmişti. Şimdi ise macera dolu evrenin yeni soluk alması için hazırlıklar tüm hızıyla sürüyor. Harry Potter hayranı olarak yeni projeyi sabırsızlıkla bekliyoruz.

Çağatay Ulusoy Yepyeni Projesi Centilmen İle Geliyor! Çağatay Ulusoy Yepyeni Projesi Centilmen İle Geliyor!

Harry Potter Yeni Projesi Ne Zaman Yayınlanacak?

Harry Potter Evrenine Dönüş! Efsanevi Dizi Hazırlıkları Tüm Hızıyla Başladı!

Efsanevi Harry Potter serisinin dizi uyarlaması için merakla beklenen yayın tarihi henüz kesinleşmiş değil. Ancak son dönemde yapılan açıklamalara göre, dizinin 2026 yılında izleyiciyle buluşması planlanıyor. Warner Bros. Discovery CEO’su David Zaslav bu tarih üzerinde durarak hayranların heyecanını artıran bilgiler paylaşmıştı. Yıllardır süren büyülü evrenin yeni forma kavuşacak olması, bizler için büyük mutluluk kaynağı.

Seçmelere Nitelikli 9-11 Yaş Arası Katılımı Sağlanacak

2026 yılında dijital platformda izleyiciyle buluşacağı duyurulan Harry Potter dizisi için heyecan verici kadro çalışmaları başladı. Dizi yapımcıları büyülü evrende yer alacak genç yetenekleri keşfetmek amacıyla kapsamlı oyuncu seçimi sürecine girdi. Açıklanan koşullara göre Birleşik Krallık veya İrlanda’da yaşayan 9-11 yaş arasındaki çocuklar seçmelere katılabilecek. Böylece, Harry Potter dünyası yeni nesil oyuncuları ağırlamaya hazırlanıyor.

Yapımcılar kapsayıcı ve çeşitliliğin olduğu kadro istiyoruz şeklindeki ifadeleriyle herkesin katılabileceği ortam oluşturmayı hedeflediklerini vurguladı. Bu bağlamda her rol sadece nitelikli oyuncuların başvurularını beklediklerini belirtti. Böylece Harry Potter evreninin büyüsünü yansıtan zengin bir kadro oluşturulması amaçlanıyor.

Editör: Şahsüver ÇITIR