Balıkesir'in Altıeylül ilçesinde, Akarsu Mahallesi'nde ormanlık bir alanda yangın baş gösterdi. Henüz çıkış sebebi belirlenemeyen yangına, Balıkesir Orman Bölge Müdürlüğü ve Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekipleri hızla müdahale etti.

Yerel saatle öğleden sonra meydana gelen yangın, çevre sakinleri tarafından fark edilerek yetkililere ihbar edildi. Gökyüzünü kaplayan yoğun duman bulutları, bölge halkında endişe yarattı.

İtfaiye ekipleri, yangına karadan ve havadan müdahale etmek için harekete geçti. Bölgeye sevk edilen helikopterler, yangın söndürme çalışmalarına havadan destek verirken, karadan müdahale için çok sayıda arazöz ve itfaiye ekibi seferber edildi. Müdahale ekipleri, yangının daha fazla alana yayılmasını önlemek için yoğun çaba sarf etti.

AK Parti Balıkesir Belediye Başkan Adayı Yücel Yılmaz Oldu! AK Parti Balıkesir Belediye Başkan Adayı Yücel Yılmaz Oldu!

Yetkililer, bölge sakinlerine yangın konusunda dikkatli olmaları ve gerekli önlemleri almaları konusunda uyarılarda bulundu. Ayrıca, yangına müdahale ederken can güvenliği için bölgeden uzak durmaları istendi.

Yangın söndürme çalışmaları devam ederken, yetkililer yangının çıkış nedenini belirlemek için incelemelerde bulunuyor. Yangının kontrol altına alınması ve tamamen söndürülmesi için ekiplerin yoğun çabası sürüyor.

Editör: Genel Haber