AKP Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, muhalefetin erken seçim çağrılarına ilişkin yaptığı açıklamada, erken seçimin AKP'nin gündeminde olmadığını belirtti. Dağ, muhalefetin bu tartışmayı CHP'nin "yalan ve riya siyaseti" ile özdeşleştirerek, konunun gündeme getirilmesini "beyhude" olarak nitelendirdi.

Özgür Özel'den İktidara Sert Çıkış: "Bu Bir Mali Darbe Girişimidir" Özgür Özel'den İktidara Sert Çıkış: "Bu Bir Mali Darbe Girişimidir"

"Erken Seçim Gündemimizde Değil"

Hamza Dağ, CHP Genel Başkanı'nın bir gün erken seçim talebinde bulunmadığını, ertesi gün ise erken seçim için tarih belirlediğini belirterek, CHP'nin bu konuda tutarsız bir yaklaşım sergilediğini ifade etti. Dağ, Türkiye'nin erken seçim gibi bir gündeminin olmadığını ve bu tartışmaların siyasete zaman kaybettirdiğini söyledi.

"CHP, Belediyelerine Odaklansın"

Dağ, muhalefetin belediyelerindeki başarısızlıklarına dikkat çekerek, CHP'nin öncelikle kendi belediyecilik anlayışını gözden geçirmesi gerektiğini dile getirdi. "CHP, illaki bir şey değiştirmek istiyorsa, milletimize çile olan belediyecilik anlayışını değiştirmelidir" diyen Dağ, muhalefetin bu tartışmalarla siyaseti yıpratmaya çalıştığını savundu.

Editör: Genel Haber