Yenidoğan Bebek çetesini çökerten Savcı kimdir? Bu süreçte neler yaşadı!?

Yenidoğan Bebek çetesini çökerten Savcı kimdir

Yenidoğan bebek çetesi olarak bilinen kirli bir yapı, devletin imkanlarından yararlanmak için özel hastaneleri de kullanarak kötü emellerine bebekleri alet ettiği ortaya çıktı. Bir şebeke gibi çalışan, olayın içerisinde yüksek paraların döndüğü ve bu sebeple yüksek risklerin de taşındığı olayı açığa çıkartan Savcı herkesin merak ettiği bir isim haline geldi.

Burada savcımızın güvenliği ve ondan izinsiz hareket edilmemesi adına ismini, kimliğini açıklamayacak olsak da bu Yenidoğan bebek çetesinin çökertirken ve tüm olayları açığa çıkartırken hem bilinen hem de bilinmeyen zorluklarından bahsedeceğiz.

Halkımızın isimsiz bir kahramanı olan Savcımız hakkında Yenidoğan bebek çetesi tarafından tehtitler edildiği, evinin konumlarının dahi atılarak bu davayı bırakmasına zorlandığı söylenmektedir, lakin şerefli ve cesur savcımız sadece bu çeteyi çökertmekle kalmayarak yeni doğacak bebeklerimizin, ülkemizin geleceklerinin böyle kirli oyunlarla öldürülmesinin de önüne geçti. 

Yeni Doğan Bebekleri Para Uğruna Öldüren Çete, Savcıyı Tehdit Ettiği İddiaları!

Yenidoğan Bebek çetesini çökerten Savcı

Her işin zorluğu vardır lakin işin ehli odur ki zorlukları kolaylıklara çevirir. Savcımız da tüm tehditlere ve olabileceklere rağmen ona verilen yetkiyi en iyi şekilde kullandı, sorumluluğu üstünden biran olsun bırakmadı. İddialara göre Yenidoğan bebek çetesi olarak bilinen bu hain yapılanma devletten para alabilmek adına yeni doğan bebekleri öldürüyor, bu süreçte hem ailelerinden hem de sonrasında devletten ödemeler alıyor.

Büyük paraların dönmesi ile şebeke büyümeye başlarken durumun fark edilmesi, Savcımız tarafından araştırılmaya başlanması ve üzerine gidilmesi bu kirli oyunu açığa çıkarttı. Tabi ki Savcı durumu araştırırken bunun haberi çete üyelerine gitti, çete üyeleri Savcımızı tehdit aşamasında başka bir çete den de yardım almış olabileceği konularına da dikkat çekilmektedir. Paraların döndüğü kirli işlerde çeteler genelde tehdit işlerini kendileri gibi kirli işlere bulaşan farklı çetelere yine para karşılığı havale ettiği yönünde çok fazla iddialar duyulmuştu. 

Halk kahramanı olan ve herkesin Adalet sistemine olan inancını tazeleyen Savcımız kendisine bu dava sürecinde yapılan tehditlere boyun eğmeyerek olayın üzerine gitti, açığa kavuşturdu ve suçluların yakalanmasını sağladı. Türkiye Cumhuriyetinde böyle şerefli, korkusuz Savcılarımızın varlığı, bir kere daha bir örnek ile varlıklarının hatırlanması tüm halkımızın taktiri, güvenini tazeleyen bir olay oldu. 

Exit mobile version