USD34,24
EURO37,08
GBP44,59
BIST8.654,39
GR. ALTIN3.008,88
İstanbul
Ankara
İzmir
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Aksaray
Amasya
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Düzce
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkâri
Hatay
Iğdır
Isparta
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kilis
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Şırnak
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak
Hasan Gümüş
  1. Haberler
  2. Yazarlar
  3. Kalite Asla Tesadüf Değildir

Kalite Asla Tesadüf Değildir

featured
Osimhen
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Süper Lig’de oynanan milli takım arası sonrası, Avrupa Ligi öncesi Antalyaspor maçı. Milli takımlar arası sonrası oynanan maçlar, büyük takımlar için her zaman zor olmuştur ve puan kayıplarına sebep vermiştir. Galatasaray’ın Antalyaspor deplasmanında nasıl bir sonuç alacağı merakla beklenirken, Galatasaray hiç ummadığı kadar rahat ve güzel bir oyunla 3 puana uzandı. Alex’in Antalyaspor’u çirkinleştirmeyip, güzelleştiren atak futbola dayalı bir takım.

Çok kötü oynadıklarını söyleyemem, ama karşılarında bir rüya takımı gibi bir Galatasaray vardı. Takım gerçekten bir yıldızlar topluluğu ve bu takımın Şampiyonlar Ligi’nde olmaması beni gerçekten çok derinden yaralıyor. Çok eleştirdiğimiz Okan Hoca, doğru bir kararla tek forvetle çıkmış. Sakatlıktan yeni dönen Osimhen’i riske etmemesi ve skoru aldıktan sonra çift forveti sahaya sürmesi güzel bir hamleydi. Okan Hoca konusunda en büyük sıkıntı şu: Lütfen Okan Hocam, bunu geliştir. Kötü sonuçlanmasını biz seni seven taraftarlar ve yazarlar olarak istemiyoruz.

Oyuncu değişiklikleri konusunda lütfen ama lütfen bazen elini hızlı tut. Göz göre göre bunu kaçırıyorsun ve takım bundan dolayı gol yiyor. Bir de Mertens bizim için bir efsane ve gerçekten çok faydalı bir oyuncu. Ama maalesef maksimum 50-55 dakika oynatabileceğimiz bir oyuncu. Artık ne yaşı ne kondisyonu buna izin vermiyor. Bu konuda lütfen, on numara pozisyonuna yavaş yavaş Gabriel Sara hazırlanmalı ve Torreira’nın yanına onun yükünü hafifletecek bir oyuncu hazırlanmalıdır. Aşkın adamı Icardi ve yarim yarim Osimhen, sizleri izlemek büyük zevk.

Bu arada, iki oyuncuya daha değinmek istiyorum: Sallai ve Yunus Akgün. Sallai, bu aydan sonra dikkatle izlediğim oyunculardan biri oldu; gerçekten çok kaliteli bir kumaş, daha da iyi olacak. Ve çok eleştirdiğimiz, “Galatasaray’ın oyuncusu değil” dediğimiz, burun kıvırdığımız Yunus Akgün, aferin çocuk, aferin sana! Kerem’den sonra bir yıldız gibi parladın, böyle devam et. Ortaya çıkan oyun ve sonuçlardan sonra, Osimhen’in ve Icardi’nin attığı gollerden sonra söylenebilecek tek söz var: Kalite asla tesadüf değildir.

Kalite Asla Tesadüf Değildir
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

1 Yorum

  1. 21 Ekim 2024, 13:45

    Budur gerçek ve dogru tespit Hasan bey.

    Cevapla
Giriş Yap

Asayiş Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!