USD34,26
EURO37,13
GBP44,58
BIST8.697,66
GR. ALTIN3.012,20
İstanbul
Ankara
İzmir
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Aksaray
Amasya
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Düzce
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkâri
Hatay
Iğdır
Isparta
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kilis
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Şırnak
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak
Hasan Gümüş
  1. Haberler
  2. Yazarlar
  3. Futbol Sahada Oynanir “MOuR”inho

Futbol Sahada Oynanir “MOuR”inho

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Süper Lig’in 6 haftası Türkiye’nin değil dünyanın sayıları derbilerinden biri olan Galatasaray Fenerbahçe maçına sahne oldu Galatasaray bu derbiden büyük oyun üstünlüğü ve harika goller bularak kazanmasını bildi.

Maç öncesi boğazın diğer tarafı sürekli gelerek sağ içinde değil saha dışında her türlü manipülasyonu her türlü ayak oyunlarını yaparak saha içerisinde kazanacağını zannetti. Tüm Yönetim olarak önce Galatasaray’ı tüm kamu kurumlarına şikayet etmek istediği hakemleri maca atanmasini saglamak maalesef huy haline dönüştü.

Ayrıca yönetimi gibi teknik direktörü olan ve kariyerine saygı duyduğumuz Mourinho anlamsız bir biçimde teknik direktörümüz Okan Buruk ve oyuncularımıza saçma sapan anlamsız atıflarda bulunarak bizi germeye saha dışı olaylara çekmeye çalıştı ama Okan Buruk ve öğrencileri en güzel cevabı sahada vermesini bildi.

Mourinho’nun bu açıklamaları anladığım kadarıyla takımda pozitif bir etki yarattı ve Galatasaray dün resmen sahadan Fenerbahçe’yi sildi Atilla Karaoğlan maç esnasında eyyamlığın en büyüğünü verdiği saçma sapan bir penaltı ile taclandirdi. O penaltıya var nasıl müdahale etmedi çok ilginç. Ben ve tüm Galatasaraylılar biliyordu ki hakem takdir haklarını Fenerbahçe lehine kullanacak Bu penalti da da bunun en büyük göstergesi oldu Yazık. Fenerbahçe’nin böyle şeylere ihtiyacı yok.

Bir tebrik te Fenerbahçe taraflarına yapmak istiyorum. Mac genelinde gayet centilmence davrandıklarını düşünüyorum. Mac büyük olaylara sahne olmadı o yüzden kendilerini tebrik ediyorum. Ufak tefek münferit olaylar olabilir bunlar her derbide yaşanan şeyler ondan dolayı bir Alkışta onlara göndermek istiyorum.

Taraftarımıza diyecek zaten bir kelime yok. Onlar her zaman olduğu gibi yine muhteşemler ve yeni besteleri de aynı zamanda gerçekten harika.. Dünkü maç özelinde tüm oyuncular gerçekten çok iyi mücadele ettiler ve çok iyi hazırlanmışlar. Özellikle Muslera, Torreria, Davinson Sara ve Yunus gerçekten çok iyi oynadılar. Okan Buruk’un tüm planları tuttu ve maç daha büyük farka da gidebilirdi. Malesef yukarıda da belirttiğim gibi hakem buna izin vermedi. Sonraki gunler takimin oturmasi ile birlikte Galatasaray için çok daha güzel olacak gibi. Cenk Ergun gitmesi bile pozitif etkiyi gostermis. UEFA Avrupa Ligi’nde de inşallah aynı oyunu sergilerler ve yeniden kupaya uzanırız.

İşin özü dünyaca ünlü Hatta bazılarına göre dünyanın en iyi teknik direktörü olan Mourinho’ya bir Galatasaray atasözü hatırlatmak isterim futbol sahada oynanır “Mourinho..”

Futbol Sahada Oynanir “MOuR”inho
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

1 Yorum

  1. 25 Eylül 2024, 16:49

    super

    Cevapla
Giriş Yap

Asayiş Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!