TikTok’ta Müstehcen İçeriklerle Dolandırıcılık Yapan Hesaplar Artıyor!

tiktok-12.jpg

Geçtiğimiz günlerde TikTok üzerinden müstehcen yayın yapan kullanıcı hesaplarının incelenmeye başlamasının ardından, para isteyen hesap sahipleri hakkında inceleme başlatılmıştı. Peş peşe gelen müstehcen içerik furyası devam ediyor. Son zamanlarda artan müstehcen içerikler, platformun güvenliğini ve kullanıcı deneyimini tehdit ediyor.

Önce Laz Kızı Gözaltına Alınmıştı!

TikTok hesabından uygunsuz şekilde yayın yaparak, izleyicilerinden para isteyen ‘@lazkizi3405’ kullanıcı adına sahip hesap hakkında ihbar alan ekipler hesap sahibi Gül Hatun isimli kadını gözaltına almıştı. TikTok’tan kazanç elde etmeye çalışan kadın, ifadesi alındıktan sonra serbest kalmış, daha sonra ise elde ettiği gerçek gelirin ortaya çıkmasıyla tekrar incelenmeye başlanmıştı.

Kız Arkadaşının Görüntülerini Paylaşarak Para Kazanıyor!

TikTok’ta ortaya çıkan başka bir kullanıcı ise kız arkadaşına kask giydirip, dekolteli kıyafetlerle uygunsuz görüntülerini çekerek para karşılığında sergilemeye çalıştı. ‘’Kız arkadaşımın yüzünü göstereceğim’’ diyerek takipçilerinden para isteyen hesabın sahibi de sosyal medyada ilgi ve merak uyandırdı. İlerleyen günlerde hesapla ilgili bir inceleme olup olmayacağı merak konusu.

TikTok İçeriklerine Kısıtlama Gelecek mi?

TikTok’ta artan müstehcen içerikler, platformun sorumluluklarını ve kullanıcı güvenliği konularını gündeme getiriyor. Platformun daha etkili içerik filtreleme sistemleri ve daha sıkı denetim mekanizmalarıyla bu sorunla başa çıkması gerekiyor. Kullanıcıların güvenini yeniden kazanmak ve platformun sürdürülebilir bir geleceği için bu konuda daha fazla çaba sarf edilmesi kritik önem taşımaktadır.

Exit mobile version